Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 20.6.2020 12:51:45
|
|
|
|
gagana83
|
😂😂😂To se podrazumeva
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 20.6.2020 13:15:40
|
|
|
|
jabudic
|
Niko, ne poznajem poznate. 😁
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 20.7.2020 23:35:44
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Hvala Bogu pa se Zadruga zavrsila jer je ono iritantno. Udjem npr Blic,Kurir itd odmah neki naslov.. menjas kanale oni se svadjaju i gadjaju. Bas retkk gledam Pink ali izludjujuce.Znaci nervira me Zadruga sa svim poznatim i nepoznatim licnostima.
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 21.7.2020 10:09:33
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Niko, ne poznajem poznate. 😁 Tako je.👍
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 1.10.2021 8:28:34
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Slucajno naleteh na temu... Nemam nesto sad neke likove koje bih ovde nabrojala ali sam juce sasvim slucajno bacila pogled na tv i neka emisija u kojoj je bila Suzana Mancic... Ajoj blagi boze, imala sam veliki, jezivi transfer blama
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 30.10.2023 16:59:55
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: emicaa prevelik je izbor,kako se odluciti za samo jednog 🤦♀️ Isto.Ali,tema je takva,pa neka to budu političari.Doduše,čim ih vidim na tv.prebacim na drugi kanal i rešena stvar.
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 31.10.2023 8:59:58
|
|
|
|
Srecko47E
|
Niko odredjeno. Doduse,ovi pevaci novog pravca sa psovanjem-e oni.
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 31.10.2023 9:22:51
|
|
|
|
flamingos
|
Ovi koji žele da postanu popularni i ne biraju sredstva da stignu do cilja(zadruga ili sad već promeniše naziv.Ne znam ni kako se zove.Ima jedna baka koju kad vidim samo o tome priča).Ne gledam,ali mi vazdan iskaču na guglu.
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 1.11.2023 10:56:29
|
|
|
|
Srecko47E
|
Da,ljudi ne biraju cesto,sredstvo kako da dodju do cilja. Skoro sam pricala sa poznanicom. Rekoh,sta bi sa tvojim sinom,kako se ono predstavlja na tv-eu. kaze mi ona,ma cuti.Provalio je sta prolazi kod klinaca,pun je kao brod,zivi svoj san,sta ga briga. Kad stane njegovih pet minuta,bice opet uzoran momak.
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 1.11.2023 11:17:50
|
|
|
|
flamingos
|
Bože,strašno.Ne biraju sredstva do željenog cilja.
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 1.11.2023 11:38:04
|
|
|
|
Srecko47E
|
Samo da donosi novac. Sve ostalo je manje bitno.
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 1.11.2023 12:12:38
|
|
|
|
flamingos
|
Meni je to dno dna.Ali,dobro.Oni drugačije misle...
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 1.11.2023 15:08:22
|
|
|
|
Srecko47E
|
Sto bi moja baka rekla,e zato nikad neces imati,jer i to sto imas,razdelis. Ali neka,bolje i da nemam,nego da omladini budem los primer.
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 1.11.2023 16:12:45
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Srecko47E Sto bi moja baka rekla,e zato nikad neces imati,jer i to sto imas,razdelis. Ali neka,bolje i da nemam,nego da omladini budem los primer. Apsolutno se slažem.Trebamo da budemo uzor deci.
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 1.11.2023 16:14:04
|
|
|
|
Srecko47E
|
Apsolutno,uvek.
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 1.11.2023 16:21:27
|
|
|
|
flamingos
|
Trudim se maksimalno.Mislim i da sam uspela.
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 2.11.2023 8:33:18
|
|
|
|
Srecko47E
|
Kakoje rekla jedna pametna zena,necu je imenovati... Rezultati rada se vide vec sa 7 godina,a ponasanje u pubertetu.
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 2.11.2023 8:55:27
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Srecko47E Kakoje rekla jedna pametna zena,necu je imenovati... Rezultati rada se vide vec sa 7 godina,a ponasanje u pubertetu. Apsolutno se slažem.
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 2.11.2023 9:25:17
|
|
|
|
Srecko47E
|
Nama ostaje da decu usmeravamo na prave vrednosti,no uz Deks roka ili kako vec...
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 2.11.2023 10:03:30
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Srecko47E Nama ostaje da decu usmeravamo na prave vrednosti,no uz Deks roka ili kako vec... Ma i moje dete(a i ja sa njom) smo gledali te jutjubere,ali samo odabrane.Ovi drugi...
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 2.11.2023 10:04:55
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ne pratim,mala su mi deca. Nego me je snaja zvala jutros na neki skup,taj neki Deks rok prodaje svoje majice i kao druzenje.
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 2.11.2023 11:04:20
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Srecko47E Ne pratim,mala su mi deca. Nego me je snaja zvala jutros na neki skup,taj neki Deks rok prodaje svoje majice i kao druzenje. Znamo i za njega.
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 2.11.2023 14:06:01
|
|
|
|
Srecko47E
|
Sto si me nasmejala.
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 2.11.2023 17:44:42
|
|
|
|
flamingos
|
Od poznatih Aca Lukas.Obožavam njegove pesme,ali kao pojavu...
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 3.11.2023 9:47:27
|
|
|
|
Srecko47E
|
Retko antipaticna osoba i pojva.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?