Anoniman -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (7.11.2009 21:46:10)
|
IZVORNA PORUKA: Shishica Pa odavno smo se odlucili da bude Aleksa, ali sad eto bio bi Nebojsa.. A meni se mnogo svidja ime koje smo prvo odabrali..iz ljubavi.. A ovo drugo mi je nekako iz tuge i asocira me na tugu.. Hvala vam sto me hrabrite :) Ja o tome vec mislim, ali ne znamo jos sta ce biti [sm=smiley36.gif] Mozda bude i Ema ljubi je mama ima da se cerupamo..ona bik, ja bik.. Sa muskim bikovima sam super (MM je bik kao ja i drugari najbolji bili su bikovi), ali sa zenskim...uh.. [sm=nosecka.gif] Shishice, ja sam tek sad videla ovo, moj sin se zove Nebojsa po mom pokojnom stricu. Kad je umro, godinu dana pre nego sto sam ostala trudna, odlucila sam da cu nazvati dete po njemu, i kad sam saznala da sam trudna zamolila sam mm da mi ispostuje to jer mi je mnogo znacilo. Rekla sam mu da, ako bude devojcica, moze da je nazove i Asfaltina, samo da, ako je decak, nosi to ime koje mi toliko znaci u zivotu. Pristao je odmah. Osecam ponos u glasu moje rodbine kad izgovore njegovo ime, i iako ih ime ponekad podseti na strica,a to je vrlo retko, to budi samo ono lepo u njima i uvek su nasmejani kada ga se sete. Tako sam stricu dala vecni spomen i nikada to ne bih promenila, i beskrajno sam zahvalna mm sto mi nije uskratio tu srecu.
|
|
|
|