prase -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (19.5.2009 20:21:45)
|
Možda sam negde već pisala kako je moj mali miš dobio ime, ali evo ponoviću - da bude na logičnom mestu :) Mi smo imali nekoliko okršaja na temu imena za dečaka i svaki se završio na tome da i mm i ja ponavljamo unedogled: "OK, kako ti hoćeš, ali neću: ... (pa sledi lista imena koja bi otprilike ovaj drugi hteo)". Meni nije bilo bitno da imamo ime pre nego što se beba rodi, pa ne bi mi bilo jadno ni da nema ime prvih par dana, dok se ne upoznamo... mada su me malo izludjivali svi iz okoline sa pitanjima da li smo se dogovorili za ime. Na kraju je to izgledalo ovako: ja sam šetkala po hodniku u porodilištu, što ja kažem "bežala od kontrakcija" a mm je išao za mnom i ponavljao: "Lako je tebi, ti ćeš da se porodiš pa da iskuliraš, a mene će svi kada budem javljao da pitaju kako će da se zove..." i lupao do iznemoglosti imena na koja niko od nas dvoje prethodno nije udario veto. Kada je lupio "Uroš", ja sam rekla "može" i otišla da me pripreme za porodjaj... Uzgred budi rečeno, a opet vezano za temu, kada smo bili na kontroli sa mesec dana, sreli smo bebu koja je isto bila stara kao Uroš koja još nije imala ime (ladno su tako rekli i kada ih je dr pitala: "Nismo se još dogovorili" [sm=smiley36.gif]).
|
|
|
|