RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta) >> Imena

Poruka

wivern -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (10.10.2014 23:11:37)

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Od mene ne, ja ako dobijem musko dete zvacu ga broj 2[sm=smiley36.gif]

Ahahahahahahahahahahahaha ulepsa mi vece [sm=smiley36.gif]
Ja sam zelela da se zove Sibin ali mm nikako to nije zeleo [sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (10.10.2014 23:14:06)

IZVORNA PORUKA: wivern

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Od mene ne, ja ako dobijem musko dete zvacu ga broj 2[sm=smiley36.gif]

Ahahahahahahahahahahahaha ulepsa mi vece [sm=smiley36.gif]
Ja sam zelela da se zove Sibin ali mm nikako to nije zeleo [sm=smiley36.gif]

Wiw ahahha [img]http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/h025.gif[/img]

jovicaa -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (10.10.2014 23:14:52)

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Jovice sta kazes za ime Sergej?

meni se bas svidja! ali mm nikako, ni da cuje... i sa maksimom mi je sergej dolazilo u obzir..
konstantin mi je isto bas lepo, ali mmu je glupo kao aleksandar i konstantin..

bubulence -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (10.10.2014 23:22:06)

joooj meni se Konstantin nikako ne svidja, Sergej je bas kepo.
Wiv zeno sto si mastovita [sm=smiley36.gif]

big mum -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (10.10.2014 23:29:15)

Konstantin je baš lijepo ime zašto da ne,volim jaka snažna imena.Moj sin se zove Strahinja ,svima je to bilo bezveze kao tako grubo ime tako malom djetetu ali meni je fantastično.

Jakov ,Dušan su takođe fina imena.

A što se tiče ženskih ne sviđaju mi se kratka imena tipa Una,Mia,Lea.

Sofia(ime moje kćeri)Katarina,Milica su omiljena ženska imena jer (barem po meni) imaju neko značenje i treba da ih nose odrasle žene kakve će one jednog dana postati.

Didy -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (10.10.2014 23:37:20)

Jovice, a Filip? Ili Stefan? (Malo sam pristrasna [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]).
Aleksej mi je jako lepo, ali ne bih dala u tvom slučaju, jer već imaš Alelksandra, Aleksej mi dođe samo kao varijacija.
Inače Marija kod nas nije izašla iz mode, poslednje 3 devojčice koje su se rodile u okruženju su Marije. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
A Maksim je baš popularno ime u poslednje vreme.
Konstantin mi se ne sviđa jer je dugaćko i svi će ga zvati po nadimku. Kod Stefana u grupici ima Konstantin, svi ga zovu Kone, i roditelji. Koliko mi je Konstantin lepo, toliko mi je Kone ružno. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

dunja RR -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (10.10.2014 23:40:02)

Jovice, moj predlog je Vojin.

Anoniman -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (10.10.2014 23:41:22)

Meni se svidja i ime Kosta[sm=smiley1.gif]

Didy -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (10.10.2014 23:42:27)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Meni je Vojin asocijacija na vojsku i vojevanje i odmah mi se ne sviđa.

A Despot?

bubulence -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (10.10.2014 23:45:23)

divno, divno, predivno!

dunja RR -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (10.10.2014 23:50:00)

IZVORNA PORUKA: Didy

Meni je Vojin asocijacija na vojsku i vojevanje i odmah mi se ne sviđa.

I mene, ali i na borbu, a volim borce (u životu) :)

Sa nama je u sobio u porodilištu bio Despot, naš drugar. Mada, ne znam, to mi je nekako titula, kao Car, Kralj, Vojvoda, otkud znam, nije mi baš za ime.
Previše me asocira na vlast, a ne volem one koji su na vlasti (generalno) [sm=smiley36.gif]

World -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (10.10.2014 23:54:46)

Jes da nisam vise trudnica, ali moram da napisem.. I meni su neka imena bila bezveze, neka mi se svidjala. ali je cinjenica kad upoznas tu neku malu osobu, zavolis i ime definitivno... ma kako god da se zovu, lijepa su im imena.. [sm=smiley1.gif]

A meni se inace svidjaju ta neka svevremenska imena (postoji li ovaj pridjev uopste?[sm=smiley36.gif]), moderna, a stara.. i jos i upotrebljiva u vise zemalja... kao sto se npr. moja djeca zovu.. [sm=smiley36.gif]

Trcosava -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (11.10.2014 7:36:51)

Ufff ja sam imala dva omiljena muška imena. Jedno je bilo Filip, posle Aleksa.

U trudnoći sa Anom smo se šalili da bi detetu dali ime Nikita. Univerzalno je - i muško i žensko. A onda sam nastupila ja. Za žensko ako se da ni po jada, nema problema, a ako je muško... ni kita i odmah silne asocijacije. A mm je još dodao kako je to extremno rusko ime i da nije baš siguran da bi dao. Mada ja nemam ništa protiv Rusije. [sm=jezicek.gif]

Od ženskih mi je jedno vreme bilo lepo Jana, ali sam od njega odustala zbog sestre i znam da to ime ne bi dala ženskom detetu nikad (to je samo moja situacija i ne odnosi se na druge). Tako smo došle do prethodnog imena Tia, pa opet i to je otpalo zbog moje situacije iz prošle trudnoće.

Tako smo došli do onog da je Luka za muško (ostalo još od Ane), a ja žensko sam ja predlagala Lela ili Lejla.

Mnogo muških imena je pored Filipa i Alekse lepo. Neka su: Ognjen, Matija, Sergej...

isidora88 -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (11.10.2014 14:14:13)

pre trudnoce sam bila ubedjena da ce mi se dete zvati luka, kad sam zatrudnela, cula sam za ime mateja i to je bilo to[sm=smiley1.gif], tad nisam znala nikog sa tim imenom,osim kezmana jel[sm=jezicek.gif], a sad koliko vidim svi prozivaju da je cesto ime, ali ja ne primecujem, nijednog nismo upoznali niti culi da se tako zove.
za devojcicu sam odabrala elena, toliko mi je milo i nezno ime, valjda zato sto poznajem 2 elene (starije) koje su upravo takve.
sad sam jos da zatrudnim i da bude zensko[sm=smiley36.gif]

jovice, opet bata[sm=bravo.gif], meni je kosta lepse od konstantin, lepo mi je i danilo

Rosita -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (11.10.2014 14:24:51)

Na temi o Deda Mrazu videh da se od clanice anarunika deca zovu Arun i Iskon, vrlo neobicno, Iskon mi se bas svidja.

tijatija -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (11.10.2014 22:39:50)

Moj predlog je Nikola, jeste cesto ali nikad ne izlazi iz mode :-)

soni -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (7.11.2014 12:26:55)

Ja sam imam problem ako bude devojcica [sm=zmeden.gif].... Filip ili Andrej su mi za decaka...

choopa choops -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (7.11.2014 13:20:23)

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Ufff ja sam imala dva omiljena muška imena. Jedno je bilo Filip, posle Aleksa.

U trudnoći sa Anom smo se šalili da bi detetu dali ime Nikita. Univerzalno je - i muško i žensko. A onda sam nastupila ja. Za žensko ako se da ni po jada, nema problema, a ako je muško... ni kita i odmah silne asocijacije.

[sm=jezicek.gif]
[sm=jezicek.gif] Ti nis[sm=smiley36.gif]i normalna!

Mi nismo još odlučili...Ja ću da ponudim djeci par, a oni nek izaberu. MM kad je predložio neko, ja kao Neeeeeeee, on drugo, ja opet Neeeeeee. Kaže on djeci: Djeco, ja mislim da je mama već izabrala ime, ali nam još nije rekla [sm=jezicek.gif]

inače, meni se jako sviđalo ime Lola, i imali smo jednu dalju baku koja se tako zvala, i kod nas ga izgovaraju malo drugačije Lo-la i bilo mi je baš super. A onda je ona kokoš snimila pjesmu Neće više Lola spavat polugola [sm=zz_furious.gif], i sve je palo u vodu .

soni -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (7.11.2014 13:23:14)

heheheh....lepo je ime LOla, ali ne looola...vec lola krace :)

ovog puta moj muz reba da da ime, takav je dogovor, ali ja moram da pocnem da sugerisem da ne da neko levo :)

srculence25 -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (13.11.2014 0:36:58)

[sm=smiley36.gif] Soni samo ti sugerisi pa da bude na kraju po yvom

serpica -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (13.11.2014 8:15:07)

Prvom detetu sam ja dala ime,kad je drugo trebalo da se rodi dogovorili smo se da muz izabere od ponudjena tri ali napisanih na papiric pa da izvlaci,ja sam pisala imena i na sva tri napisala isto ime [sm=smiley36.gif] tako da koje god da je izvukao bilo bi to koje ja zelim [sm=smiley4.gif] a ispalo je da je on izabrao....oko treceg nije bilo rasprave odmah se znalo kako ce se zvati devojcice su samo dale poslednju rec. E sad ako Bog da da sve bude ok videcemo,imam i za decaka i za devojcicu ime,samo da opet izguram na svoje....

Modessty -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (13.11.2014 8:18:28)

šerpi obrni okreni ti daješ deci ime [sm=smiley36.gif] jadničko ni za šta se ne pita [sm=smiley36.gif]

choopa choops -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (13.11.2014 8:22:43)

IZVORNA PORUKA: serpica

kad je drugo trebalo da se rodi dogovorili smo se da muz izabere od ponudjena tri ali napisanih na papiric pa da izvlaci,ja sam pisala imena i na sva tri napisala isto ime [sm=smiley36.gif] tako da koje god da je izvukao bilo bi to koje ja zelim [sm=smiley4.gif] a ispalo je da je on izabrao.

[sm=jezicek.gif]
Jadan čovjek [sm=smiley36.gif]

glukica -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (13.11.2014 11:06:13)

Zene imam jedno pitanje ako neko zna.. mm i ja smo se odmah jos pre par meseci dogovorili da bude nasa devojcica Nadja :) bas nam se sivdja to ime mnogo! I pre neki dan neki rodjak od mm nam kaze,da se raspitamo da li ce hteti da nam krste dete sa tim imenom [sm=zmeden.gif] zato sto je kao arapskog porekla.. da li znate mozda nesto o tome? Mislim,prvom prilikom cu pitati nekog svesetnika,ali eto da pitam i ovde ako neko zna..

eca89 -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (13.11.2014 11:13:41)

Glukice, moja drugarica ima sestru Nadju i djevojka je normalno krstena, vidi u pravoslavnom kalendaru, ima li tog imena.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sledeća stranica >   >>