Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 22.7.2014 17:34:38
|
|
|
|
vikiveki
|
Maksim je baš lepo ime
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 22.7.2014 17:43:01
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: wivern Maksim, slozili se jos odavno bas je lepo . meni su lepa npr Marko, Filip, Uros... ali su bas cesta
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 22.7.2014 17:47:17
|
|
|
|
eca89
|
Meni je musko Jovan, a zensko Anastasija, a muzu Mihailo i Milica, pa tako da ne znam kako cemo se dogovoriti
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 22.7.2014 18:02:51
|
|
|
|
M@rty
|
Mi smo se slozili da se zove Luka
< Poruku je uredio M@rty -- 22.7.2014 18:05:03 >
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 13.9.2014 13:51:18
|
|
|
|
srculence25
|
Mm jos nezeli da prica o imenima jos mu je rano pa da nebaksuzira Inace mislim da nebih zeleli ni po kome da dajemo ime. Naime mm je odrastao sa njegovom babom i dedom sa njima zivimo. Bilo je tu trzavica ali eto kao iz postovanja nije hteo da idemo u kiriju ipak su ga odhranili. Da neskrecem sa teme baba njegova koja me inace nevoli kad je cula da sam trudna raduje se i navija za devojcicu. Ako bude devojcica ona bi da nametne da mi damo ime po njenoj pokojnoj cerki koja je umrla jos kao beba da se zove Jelena. Em imamo jednu u familiji nebih zeleli da ponovimo a i meni se bas nesvidja ni ime ni to da po pokojniku dobije ime E sad hoce li ona imati kakvog uticaja na mm videcemo ako bude devojcica ali i ja bih za nesto da se pitam
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 13.9.2014 14:12:53
|
|
|
|
anita
|
Mi se jos uvek nismo dogovorili. Ja bih prvo volela da saznam polove beba pa da onda krenemo u akciju trazenja imena. Ja imam neka imena na umu za decake.... Za devojcice ce biti malo teze.
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 19.9.2014 18:54:05
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Mi se nismo dogovorili ali ima par imena koja dolaze u obzir. Kada smo mislili da je jedan decak onda smo napisali: Vuk,Filip,Marko Za devojcice : Una,Ena,Ema,Lena,Luna Joj ljubi ih majka
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 19.9.2014 19:09:15
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 Mi se nismo dogovorili ali ima par imena koja dolaze u obzir. Kada smo mislili da je jedan decak onda smo napisali: Vuk,Filip,Marko Za devojcice : Una,Ena,Ema,Lena,Luna Joj ljubi ih majka Sanjalice i meni se svidjaju imena Vuk i Filip ali videcemo.
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 19.9.2014 19:11:42
|
|
|
|
17 joka
|
Sanjalice, lepa imena
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 19.9.2014 19:26:45
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Da na kraju smo se odlucili da bude Damjan
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 19.9.2014 19:32:44
|
|
|
|
Mala Elena
|
Svidja mi se Damjan! Za decaka ce biti Vuksan , ako se muz slozi. ako nece , ko ga pita- rodim dete, nadenem ime i gotova stvar, posle ga samo obavestim! Za devojcicu Ena, Sara, Hristina , Kalina. ..ne mogu da se setim ali ima jos .
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 19.9.2014 20:17:07
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 Mi se nismo dogovorili ali ima par imena koja dolaze u obzir. Kada smo mislili da je jedan decak onda smo napisali: Vuk,Filip,Marko Za devojcice : Una,Ena,Ema,Lena,Luna Joj ljubi ih majka sva su mi lepa, ok, mozda Luna malo manje ali sva ostala jesu jako... prednost Emi
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 19.9.2014 20:19:56
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 Mi se nismo dogovorili ali ima par imena koja dolaze u obzir. Kada smo mislili da je jedan decak onda smo napisali: Vuk,Filip,Marko Za devojcice : Una,Ena,Ema,Lena,Luna Joj ljubi ih majka sva su mi lepa, ok, mozda Luna malo manje ali sva ostala jesu jako... prednost Emi Emica slatkica
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 19.9.2014 20:29:59
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: Ipokrisia Da na kraju smo se odlucili da bude Damjan Ipo bas ste lepo ime odarali.
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 19.9.2014 20:30:31
|
|
|
|
Mala Elena
|
Moja sestricina je Ema, na putu je Andrej. .. Ali Ema je jako cesto ime, kao sto su Luka, Mateja. .. ja volim vise neko unikatno
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 22.9.2014 9:46:11
|
|
|
|
plačljiva
|
Ipokrisia,baš je lepo ime Damjan
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 22.9.2014 11:16:30
|
|
|
|
Sanjchezze
|
Mm odlucio kad sam bila u trecem mesecu a meni preostalo samo da se slozim :) Nasa devojcica ce se zvati Elena
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 22.9.2014 16:02:42
|
|
|
|
plačljiva
|
Mi čekamo jednu Janu...
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 8.10.2014 22:13:45
|
|
|
|
Jeltje
|
Placljiva....divno ime za devojku
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 9.10.2014 19:15:06
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 Mi se nismo dogovorili ali ima par imena koja dolaze u obzir. Kada smo mislili da je jedan decak onda smo napisali: Vuk,Filip,Marko Za devojcice : Una,Ena,Ema,Lena,Luna Joj ljubi ih majka sva su mi lepa, ok, mozda Luna malo manje ali sva ostala jesu jako... prednost Emi ahahhah prednost Uni, a posto znas kakva su nam deca , tj moje dete i Bubino, ti ako budu dve devojcice da das imena Una i Ema
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 9.10.2014 20:35:43
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: plačljiva Mi čekamo jednu Janu... Kako sam ja propustila ovaj post Ja volim ova kratka imena Jana, Una, Mia, Ema.... to mi je super
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 9.10.2014 21:35:42
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama ahahhah prednost Uni, a posto znas kakva su nam deca , tj moje dete i Bubino, ti ako budu dve devojcice da das imena Una i Ema da da da
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 9.10.2014 22:48:15
|
|
|
|
srculence25
|
I meni su lepa kratka imena Iva,Ema,ema,Ana a mm ne pa sad videcemo vec ako saznamo pol a ako ne moracemo slisliti musko i zensko.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 9.10.2014 23:05:53
|
|
|
|
Njica
|
Predivna su mi Ema i Jana, i Elena takodje! Ja celog zivota imam ime za cerkicu kad bude - Anja, slicno je mome imenu i moje seke. A za deckonju znamo isto od pocetka - Stefan.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 10.10.2014 0:41:34
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: Unina mama ahahhah prednost Uni, a posto znas kakva su nam deca , tj moje dete i Bubino, ti ako budu dve devojcice da das imena Una i Ema da da da Da znate da je i ta kombinacija u opciji. Inace mi se svidja i Elena i Lana ali bilo bi cudno da se i moje i sestrino dete zovu i prezivaju isto Muzevi nam se isto prezivaju a nisu u rodu
< Poruku je uredio Sanjalica1980 -- 10.10.2014 0:42:58 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?