Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 30.1.2014 12:26:13
|
|
|
|
moja ciklama
|
Danica.
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 30.1.2014 12:28:09
|
|
|
|
Verolina
|
Mala zvezdica
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 30.1.2014 15:48:04
|
|
|
|
Jeltje
|
Super Ciklama, sto rece Verolina bice Zvezda Danica Mi smo se bas dugo dvoumili i razmisljali. Tacnije vise sam se ja razmisljala, kopala po netu, gledala u kalendar, razmisljala....A onda sam zadala muzu domaci da on napravi svoj spisak, pa da vidim i njegove predloge...A i on je sa tim bas odugovlacio. Na kraju sam sa njegovog spiska od 10 imena precrtala u sekundi jedno 8, i svidela su mi se dva - Iskra i Hana...lepa su...Ali, posto sam se ja vec nekako vezala za moja vec smisljena njegova su ipak otpala. I sinoc smo definitivno odlucili...imace dva imena i zvace se Lola Vasilisa Vec smo odavno spontano poceli da je zovemo Vasilisa (a to je ime koje ja, od kada sam ga cula za njega, volim , grcko je i znaci kraljica), a Lola nam je isto super za neku malu vrckastu devojcicu - smizlu...a i kartko je i internacionalno, u slucaju da ostanemo u Holandiji ili se preselimo u neku drugu drzavu. Takodje, imacemo i dosta opcija kako cemo je kasnije zvati Lo, Vasja...kako ko voli...A moze i sama da odluci sta joj se vise svidja i koje ce ime cesce da koristi.
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 30.1.2014 15:54:21
|
|
|
|
Verolina
|
Lolita Meni je Vasja divno rusko ime
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 30.1.2014 16:44:04
|
|
|
|
moja ciklama
|
IZVORNA PORUKA: Jeltje I sinoc smo definitivno odlucili...imace dva imena i zvace se Lola Vasilisa Božanstveno..ali Božanstveno!
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 31.1.2014 7:44:49
|
|
|
|
pari
|
jeltje, i meni se baš sviđa! drugačije je... Mi još nismo smislili...sve nam je nešto suviše obično... Ako imate predlog gde pogledati imena, javite...
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 31.1.2014 11:29:47
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Jeltje imace dva imena i zvace se Lola Vasilisa
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 20.2.2014 21:32:12
|
|
|
|
degu
|
Mi smo se odlučili za Teodoru, naš dragi dar od Boga Mislim da je to TO ako se nešto ne promeni u naredna 4 meseca Da je dečak bio bi Bogdan verovatno.
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 20.2.2014 21:37:56
|
|
|
|
New Mom
|
Teodora je divno ime.
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 20.2.2014 22:04:42
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: degu Da je dečak bio bi Bogdan verovatno.
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 21.2.2014 11:52:31
|
|
|
|
World
|
divna imena degu
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 1.4.2014 11:21:05
|
|
|
|
Vanda
|
Danas saznasmo da ce biti devojcica. Tu smo se slozili jos pre dva meseca. Stize nam Aurora
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 1.4.2014 11:24:11
|
|
|
|
lelaigor
|
Jao, Vanda, prelepo!
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 1.4.2014 11:55:56
|
|
|
|
Vanda
|
Hvala
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 23.5.2014 22:53:58
|
|
|
|
bossanova
|
IZVORNA PORUKA: degu Mi smo se odlučili za Teodoru, naš dragi dar od Boga Mislim da je to TO ako se nešto ne promeni u naredna 4 meseca Da je dečak bio bi Bogdan verovatno. padoh u nesvest, ista kombinacija odabranih imena i kod nas, samo sto jos ne znamo da l je bata ili seka
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 3.6.2014 19:54:21
|
|
|
|
Tamarilos
|
Meni nije toliko tesko da odlucim koliko mi je tesko da se slozim sa muzem,oko prvog smo se jedva dogovorili i dali joj ime LANA , i savrseno joj pristaje jer je sva dobra umiljata i draga. Meni su se tada svidjala: SRNA NIKA MILA TEA FILIPA Sada nosim decaka jedva se slozismo pa ce verovatno biti OGNJEN ili MINJA,a ja sam htela JAKOV NJEGOS NIKSA JAKSA :)))))
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 4.6.2014 13:29:35
|
|
|
|
Vanda
|
Lana je bas divno ime
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 4.6.2014 17:37:09
|
|
|
|
MakiJ
|
Uros bar mislimo
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 22.7.2014 15:32:59
|
|
|
|
lelaigor
|
Ako bude devojčica biće Sofija, a ako bude dečak nemamo pojma. MM hoće Ognjena, a meni nije baš nešto. A ja hoću Vukašina, a on ni da čuje. Alipošto sam Darii ja dala ime, bio bi red da popustim.
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 22.7.2014 16:01:16
|
|
|
|
bubulence
|
Sofija ni je jako ali jako lepo ime. posto je Emi tata dao ime, sada sam ja na redu. za devojcicu znam kako bi se zvala ali ako bude decak nemam pojma, ni jedno mi se ne svidja dovoljno
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 22.7.2014 16:21:33
|
|
|
|
lelaigor
|
Sad mi Daria došla u kuhinju i kaže: "Mama, a za dečaka može Aleksandar!" Sva oduševljena, čula je u Pepi. Predložiću mm. Mada ja ne volim duga imena jer ih onda niko ne zove po imenu nego po nadimku, volim ta kratka što ne može ništa da se izvede iz njih.
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 22.7.2014 16:23:25
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Sofija ni je jako ali jako lepo ime. posto je Emi tata dao ime, sada sam ja na redu. za devojcicu znam kako bi se zvala ali ako bude decak nemam pojma, ni jedno mi se ne svidja dovoljno Nije ili "mi je"?
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 22.7.2014 16:48:15
|
|
|
|
bubulence
|
mi je . kucam sa tel pa svasta ispadne.. a beba Aleksandar , sada smo i mi gledali tu epizodu
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 22.7.2014 17:18:24
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: bubulence mi je . kucam sa tel pa svasta ispadne.. a beba Aleksandar , sada smo i mi gledali tu epizodu
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 22.7.2014 17:25:47
|
|
|
|
wivern
|
Maksim, slozili se jos odavno
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?