Jeltje -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (30.1.2014 15:48:04)
|
Super Ciklama, sto rece Verolina bice Zvezda Danica [sm=rozica.gif] Mi smo se bas dugo dvoumili i razmisljali. Tacnije vise sam se ja razmisljala, kopala po netu, gledala u kalendar, razmisljala....A onda sam zadala muzu domaci da on napravi svoj spisak, pa da vidim i njegove predloge...A i on je sa tim bas odugovlacio. Na kraju sam sa njegovog spiska od 10 imena precrtala u sekundi jedno 8, i svidela su mi se dva - Iskra i Hana...lepa su...Ali, posto sam se ja vec nekako vezala za moja vec smisljena njegova su ipak otpala. I sinoc smo definitivno odlucili...imace dva imena i zvace se Lola Vasilisa [sm=smiley27.gif] Vec smo odavno spontano poceli da je zovemo Vasilisa (a to je ime koje ja, od kada sam ga cula za njega, volim , grcko je i znaci kraljica), a Lola nam je isto super za neku malu vrckastu devojcicu - smizlu...a i kartko je i internacionalno, u slucaju da ostanemo u Holandiji ili se preselimo u neku drugu drzavu. Takodje, imacemo i dosta opcija kako cemo je kasnije zvati Lo, Vasja...kako ko voli...A moze i sama da odluci sta joj se vise svidja i koje ce ime cesce da koristi. [sm=smiley2.gif]
|
|
|
|