RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta) >> Imena

Poruka

dijana1* -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (28.8.2013 10:14:51)

Cvecka meni je Dunja prelepo ime. Ja sam rekla muzu ako bude devojcica da bude Dunja[sm=smiley1.gif]
Kratko i moderno[sm=smiley36.gif]

adulence -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (28.8.2013 10:24:37)

dunja mi je bas,bas lepo ime,ali jako cesto u poslednje vreme samo u ulazu imam 3 dunje,isto kao sto mi je stasa bilo lepo ime,a sada se svaka druga devojica tako zove...inace ne zamerite sto mi je sve malim slovom,beba mi je izvalila dugme za sift a ne mogu stalno na caps lock..

dijana1* -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (28.8.2013 10:29:05)

Upravu si Adulence. Tako je i pre tri godine bilo za ime Nadja.
Tako je i kod mene pocelo, jedna tipka, pa druga , treca..... i na kraju ceo laptop[sm=smiley36.gif]

Didy -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (28.8.2013 10:43:10)

IZVORNA PORUKA: cvećka

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR
Ne znam kada sam poslednji put cula da je neko dao ime npr. Dijana, Bojana, Jelena, Natasa, Dragana ...... u poslednje vreme su mi sva imena ista a to sam shvatila kada sam jedne godine bratu pomagala oko slika u vrticu ( brat mi je fotograf). Samo sam cula Elena, Lena, Masa, Tara ..... da me pogresno ne razumete lepa su to imena ali se trend promenio.

Moje bratanice se zovu Milica i Nevena, a sestrici Marko i Milan (: kumce Jovana, a drugaricina cerka Jelisaveta [sm=smiley36.gif] u mom okruzenju se jos izgleda nije primio taj trend [sm=smiley36.gif]

Moji kumići su Momčilo, Radomir i Lazar, od drugih prijatelja je sin Nikola, od drugih su deca Aleksa i Marija, sestrić mi je Boris, sestričina Jovana... Ali jeste činjenica da su neki novi trendovi, gledam po Stefanovim drugaricama iz vrtića - ima dve Lare i dve Sare, jednu Janu i dve Milice, Jovana i Aleksandra, to su imena devojčica kod njega u grupici.

viking -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (28.8.2013 11:32:32)

Cvećka, lepo ste izabrali, meni je od ovih muških najlepše Ognjen ali mi se uz Dunju više slaže Danilo, tako da su što se mene tiče D&D dobitna kombinacija [sm=bravo.gif]

dunja RR -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (28.8.2013 11:39:01)

[sm=smiley36.gif]

I ja bih Dunja, ali mi prezime Dunjić, pa mi ne ide. A i onako mene i mm svi zovu Dunja, onda bi smo imali tri Dunje [sm=smiley36.gif]

Cvecka meni je Dunja prelepo ime. Ja sam rekla muzu ako bude devojcica da bude Dunja[sm=smiley1.gif]
Kratko i moderno[sm=smiley36.gif]

cvećka -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (28.8.2013 14:13:04)

Eeeto Vik, i meni Ognjen, ali mm nije nesto odusevljen, pa necu da insistiram, ni on ne insistira na ovom Todoru kojim ja nisam odusevljena (: mislim, kako da tepam detetu? [sm=zmeden.gif] Uglavnom, Danilo nam je neutralan, a i slaze se, Sonja i Dunja, a tamo Dario i Danilo (:
Kod nas nema bas ni jedna Dunja, nigde-nigde, pa nam je ok... U vrticu mozda bude, videcemo, nismo jos dotle dosli ((:

Dunjci, bas ne ide, vi biste se onda nacisto uvrzli (((:

Dani.kv -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (28.8.2013 17:50:26)

Vik mi u porodici nemamo ruske krvi ali moj muz ima brata, oca Alekseja koji je visoko svesteno lice. Njega puno voli i postuje pa izmedju nekog Janeza i Alekseja ipak bi ovo drugo. Mozda ova nemirna beba bude curica pa bude Mila ili Marija. Inace koje god ime da damo u Mariboru bice retko

Gocavg -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (30.8.2013 10:56:05)

svako ime je lepo samo po sebi[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]
moji ce se zvati jedan Petar to je odlucio mm a drugi Pavle,Vuk ili Luka jos sam neodlucna [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
mada ja prizeljkujem da je drugo devojcica da je doca pogresio[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image] onda bi bila Sara,Milica ili Nadja

Didy -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (30.8.2013 14:02:16)

IZVORNA PORUKA: Dani.kv

Vik mi u porodici nemamo ruske krvi ali moj muz ima brata, oca Alekseja koji je visoko svesteno lice. Njega puno voli i postuje pa izmedju nekog Janeza i Alekseja ipak bi ovo drugo. Mozda ova nemirna beba bude curica pa bude Mila ili Marija. Inace koje god ime da damo u Mariboru bice retko

Dani, ti živiš u Mariboru? Moj muž ima deda ujaka, bili smo nekoliko puta kod njih. A vidim da ti piše grad Kraljevo, moja snaja je iz Kraljeva.[sm=smiley1.gif]

viking -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (22.9.2013 23:12:55)

Danas sam iščitala 50 strana s imenima, i još uvek nemam pojma... Inače, sve knjige i spiskovi na netu sa tim dečjim imenima su totalna budalaština, mislim da je 90 % tih imena poslednji put dato 1941. Potpuno beskorisno...

Ana RR -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (22.9.2013 23:21:00)

Ma mi smo se valjali od smeha tim imenima, kao da se neko sprdao dok je pisao[sm=smiley36.gif]

viking -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (22.9.2013 23:23:12)

Ne znam kako ih nije blam, koliki god da si Srbin i pravoslavac, nisi retardiran... Ono bre nisu imena ni za pse.

Ana RR -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (22.9.2013 23:45:06)

A što je najgore, ni na netu ne možeš naći ništa bolji spisak.. Meni se baš ništa nije dopadalo.

Ma šta te briga, dečak ionako mora biti Marko [sm=smiley36.gif] treba samo da smisliš ime za devojčicu [sm=smiley36.gif]

P.S. Komšinica ima devojčicu i dečaka (nisu blizanci) i zovu se Minja i Manjo [sm=smiley24.gif]

dijana1* -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (22.9.2013 23:56:08)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Ma mi smo se valjali od smeha tim imenima, kao da se neko sprdao dok je pisao[sm=smiley36.gif]

Bas tako, to smo i mi pomislili[sm=smiley36.gif]
Meni se svidja ime Dunja ali me sada nervira sto znam bar 5 beba koje se zovu ili ce se zvati Dunja.
Kako vam se cini Jana? Meni se svidja ali kada nekome kazem svi se nesto mrste.
A sada odgovor na temu, jos nismo odabrali ime[sm=smiley36.gif]

Ana RR -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (22.9.2013 23:58:33)

Meni je lepo, samo mi je postalo prečesto.

dijana1* -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (23.9.2013 0:04:16)

Dunja ili Jana?
Meni je Dunja postalo precesto a samo sam za jednu devojcicu cula da se zove Jana.

viking -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (23.9.2013 0:10:01)

Ja znam više Jana nego Dunja, ali oba su mi lepa, nećeš pogrešiti ni sa jednim.

pandina -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (23.9.2013 1:16:15)

Meni se bas bas dopada ime Dunja. Medeno mi je. Znam tri male Dunje i istina da je ovo ime u poslednje vreme popularno. Jana je bilo popularno nesto ranije, mada se meni nije nikada narocito dopadalo.

Trcosava -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (23.9.2013 7:33:46)

IZVORNA PORUKA: cvećka

Eeeto Vik, i meni Ognjen, ali mm nije nesto odusevljen, pa necu da insistiram, ni on ne insistira na ovom Todoru kojim ja nisam odusevljena (: mislim, kako da tepam detetu? [sm=zmeden.gif] Uglavnom, Danilo nam je neutralan, a i slaze se, Sonja i Dunja, a tamo Dario i Danilo (:
Kod nas nema bas ni jedna Dunja, nigde-nigde, pa nam je ok... U vrticu mozda bude, videcemo, nismo jos dotle dosli ((:

Dunjci, bas ne ide, vi biste se onda nacisto uvrzli (((:

Eve ti ime za dečaka, a uz to se i slaže - Mario! Imam druga Maria, jako milo biće.

@ Dani - hihi meni je kum u Mb, unuk mu se zove Aleksej.

Inače, sinoćke bilo na TV, najčešća imena prošle godine u Slo su bila Lara i Luka (meni se tako đa Lara, ali muž nije hteo ni da čuje)

Dani.kv -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (23.9.2013 10:09:53)

Trco pa lepa su imena. Ne svojstvena njima. Sl godine kad predjemo, ocekujemo te

Ana RR -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (23.9.2013 11:08:53)

Dunja ili Jana?
Meni je Dunja postalo precesto a samo sam za jednu devojcicu cula da se zove Jana.

I jedno i drugo. U okruženju imamo više Dunja i Jana [sm=smiley36.gif]

cvećka -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (23.9.2013 11:29:18)

IZVORNA PORUKA: Trcosava

Eve ti ime za dečaka, a uz to se i slaže - Mario! Imam druga Maria, jako milo biće.

Dario i Mario, mm je pao u nesvest, i ja sam to jednom pomenula [sm=smiley36.gif] Sad je smislio Relja, nista ni sa cim /: mislim, lepo je ime zaista, ali opet, kako da mu tepam?! Ustvari, mogu kako hocu, bratanici Milici njena baba tepa Duca?!?!?! [sm=jezicek.gif]
Juce me je zvao sestric (6 godina) da me piita da li bi nasa beba mogla da se zove Mihajlo, on bi to mnoog voleo [sm=smiley36.gif]

Mi imamo samo jednu Janu u okruzenju, bas je lepo ime, za Dunju ne komentarisem, bicu pristrasna ((: a imamo i jednu Janju, to mi je nekako tesko za izgovoriti...

buba m -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (23.9.2013 11:39:54)

Dario i Mario su retka imena! (Podsećaju me na onu igricu Super mario i onaj brat kako mu se zvaše)
Sare i Jane su baš česte. Radim u školi i mogu vam reći, u odeljenjima imamo i po tri Sare, dve Jane... a o Elenama da vam ne pričam.
Lara je baš lepo i retko ime. Mnogo je lepo!

Ana RR -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (23.9.2013 11:43:30)

Meni se ne dopada ni Dario ni Mario.. baš su k'o iz crtaća [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sledeća stranica >   >>