RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta) >> Imena

Poruka

tijatija -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (12.6.2012 17:21:21)

Nikola, to mi je zelja jos od rodjenja , rekla sam mm da nema da se mesa ako je deckic , jos nam je i slava Nikoljdan tako da ako dr. nije pogresao bice ovaj put kako ja kazem [sm=smiley2.gif]
Inace je on rekao Zarija ali meni se nesto nesvidja

cockic -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (12.6.2012 17:25:14)

tijatija lepo je ime Nikola od mog devera se tako zove sin,mada jedino sto je bas cesto.u proteklih par godina je prvo ime po davanju.mada mi smo maloj dali Lena a sad lena ima bas dosta salim se pa kazem kako ce biti sve devojcice u vricu te generacije LENA [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]bolje mi sad zvuci i Lenka [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

tijatija -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (12.6.2012 17:30:36)

Ima bas puno Nikola ali to mi je nekako ime sto neizlazi iz mode (barem meni) Ja inac volim moderna imena ali mm bas je protivnik toga, jada sam se pitala imala bi cerke Mirjam, Katja i Mariola ali se nismo uspeli dogovoriti [sm=smiley1.gif]

red3lilu -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (12.6.2012 17:35:43)

Ja imam Nikolu od 4 godine i za divno čudo u vrtiću od 30 dece iz grupe nema ni jednog [sm=smiley1.gif], ali zato ima 3 Stefana :)
Inače rađena je statistika 100 najčešće davanih imena u Srbiji u proteklih 40 godina i na prvom mestu suuuuuuuu:
[sm=rozacrtici.gif] Milica
[sm=modricrtici.gif] Nikola
[sm=smiley1.gif]

tijatija -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (12.6.2012 17:39:51)

IZVORNA PORUKA: red3lilu

[sm=rozacrtici.gif] Milica
[sm=modricrtici.gif] Nikola
[sm=smiley1.gif]

Ova dva imena su mi najlepsa, samo sto od devera cerka se zove Milica pa ja nemam ni jednu. Inace smo nas dve bivse sugradjanke mozda ima to veze sto nam se svidja isto ime [sm=jezicek.gif]

jole82 -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (20.6.2012 11:27:41)

[sm=modricrtici.gif] Konstantin
[sm=rozacrtici.gif] Teodora

dAKi89 -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (20.6.2012 20:33:11)

Aron za decaka, Noemi za devojcicu. Ovaj put ce biti mali Aron [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Okica sljokica -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (20.6.2012 21:35:41)

Jovan ,vec odabrano [sm=smiley1.gif]

MicinaMama -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (20.6.2012 21:49:34)

Imam Milicu,a sada ce biti Dunja.

Okica sljokica -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (20.6.2012 21:53:57)

A da i imamo Martu

2002m -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (20.6.2012 21:58:31)

Sin je Miljan.
Mislim da ce biti Vanja[sm=rozacrtici.gif]

adulence -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (23.6.2012 13:59:29)

ako bude [sm=modricrtici.gif] bice Andrija,a ako bude [sm=rozacrtici.gif] bice Iva...

anajid -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (23.6.2012 14:04:22)

Mi jos nismo.Znamo da su dva decaka,imamo neke predloge ali nismo jos sigurni.Mozda Aleksa i David.Meni se svidjaju.

MicinaMama -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (23.6.2012 14:07:57)

Meni npr da je bio sada sin zvao bi se Milos....ali meni se takodje mnogo svidja ime Kosta.
Moj tata se zoveKonstantin pa mi nebi smetalo da mi se sin i zove po njemu[sm=smiley1.gif]...ali to mm nebi sigurno odgovaralo...zato bi dao Milos jer se njegov otac zove Milenko (u pocetku se zvao milos ali mu majka promenila ime jer nije od tuge mogla tako da ga zove,a dala mu ime po pokojnom bratu)

Torbica -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (23.6.2012 14:10:18)

Cerkica mi se zove Anastasija, sin Djordje i sad cekamo Davida [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

pepeljuga -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (23.6.2012 14:12:02)

Anajid, nosis decake? Bas ce biti lepo trojici brace, veliko drustvo za igru [sm=bravo.gif]
Ja ne znam kako bih smislila tri muska imena, to bi bila muka ziva [sm=jezicek.gif]

Snelle -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (23.6.2012 14:33:31)

Pepeljugo, ja ni jedno ne znam kako bih smislila. Kad su muška imena u pitanju, tu baš nemam ideje. Svidja mi se npr ime Pavle.

anajid -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (23.6.2012 14:46:51)

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Anajid, nosis decake? Bas ce biti lepo trojici brace, veliko drustvo za igru [sm=bravo.gif]
Ja ne znam kako bih smislila tri muska imena, to bi bila muka ziva [sm=jezicek.gif]

Joj Pepeljugo i mi se jos predomisljamo.Ja sam bila ubedjena da su devojcice,pa sam smislila 1000 imena,a za decake bas nemam pojma.

Da bice im super,tri brata,mala razlika,bas ce se lepo druziti a i meni ce biti veselo sa njima[sm=smiley36.gif]

viking -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (23.6.2012 15:57:17)

Kao onaj pevač [sm=smiley36.gif]

IZVORNA PORUKA: Torbica

Cerkica mi se zove Anastasija, sin Djordje i sad cekamo Davida [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (9.7.2012 10:37:55)

Mi još ne znamo šta čekamo, ali moje dete je imalo sinoć par predloga [sm=smiley36.gif]

Ako bude seka: Nevena, Jovana, Jena (Lena)-inače to su nam sve drugarice [sm=smiley36.gif]
Ako bude bata: Dimit'ije, Danijo, Djokovic [sm=jezicek.gif]

I sad koju želju detetu ispuniti?[sm=smiley36.gif]

lokica77 -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (14.7.2012 19:07:57)

Evo mojih top two:

[sm=rozacrtici.gif] - Katarina
[sm=modricrtici.gif] - Bogdan

blackmagic -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (15.7.2012 23:16:01)

Odlucili smo da se bebac zove Ivan
Stariji sin je Nikola
Mislimo da je to ok..da se slaze i da lepo zuci..sta vi kazete?

Bebilina -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (16.7.2012 2:05:46)

Mmovom drugu sa faxa se pre 3 dana porodila cura i dali su joj ime koje smo mi odabrali ako bude devojcica... Sad ne znam sta da radimo... Ime nije cesto i popularno, pa da bude ok, malo je i neuobicajeno pisanje i sve...
Mm jos ne zna, al mislim da njemu nece da smeta... Meni smeta, necu da neko posle kaze da smo kopirali... Bezveze...

NadaR -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (16.7.2012 8:57:53)

IZVORNA PORUKA: n i n a

Mi još ne znamo šta čekamo, ali moje dete je imalo sinoć par predloga [sm=smiley36.gif]

Ako bude seka: Nevena, Jovana, Jena (Lena)-inače to su nam sve drugarice [sm=smiley36.gif]
Ako bude bata: Dimit'ije, Danijo, Djokovic [sm=jezicek.gif]

I sad koju želju detetu ispuniti?[sm=smiley36.gif]

Mihajlo i Danilo .. meni je bas slatko [sm=smiley27.gif] a nije loše ni Đoković [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (16.7.2012 9:01:41)

[sm=smiley36.gif]

Još ne znamo šta čekamo, mada se meni jako dopada ime Momčilo za dečaka i ide mi uz Mihajlo.
Ali ne znam šta da radim što se tog imena tiče- moja baka je imala brata sa tim imenom koji je mlad stradao, pa me hvata panika (ona sujeverna [sm=smiley36.gif]). Videćemo

Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>