viking -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (19.9.2011 12:19:16)
|
Nemoj mnogo da se sekiraš kako to drugima zvuči, ako se vama sviđa, samo napred. A što se neobičnih imena tiče, ja sam uvek za. U davna vremena imena kao što su Jasmina i Lidija (lupila sam imena, ali jasna vam je poenta) su bila "nova i revolucionarna" u moru Živadinki i Ratoslava (opet sam lupila), pa su vremenom postala obična a sad i prevaziđena. Dakle, svako vreme ima svoje. Ko ti kaže da se za 10 godina sva deca neće zvati Nola, kao što se danas svi zovu Luka npr. Poenta priče - biraj šta ti se sviđa, uvek će se naći neko kome se sviđa i kome se ne sviđa, šta god da izabereš. IZVORNA PORUKA: vanesicak Uh i ja imam veliku muku da smislim imena, blizanci su, inace vec imam dvije kcerke Anju i Teu, one su mi iz prvog braka :) sada sa novim muzem nikako da se dogovorim, njemu dajem blagu prednost (ali samo blagu) :) Njegov predlog za zensko ime je Nola (nema nikakve veze sa Novakom Dj. nismo neki fanovi volimo ga ali, nismo do te mjere zaludjenici) Ja se polako privikavam na to ime mada mi nije nekako skroz sjelo. Ja volim kratka sto se vidi i moj predlog za zensko je Iva. Za muska imena imamo jos vise problema, ali eto recimo da smo za sada na uzem izboru. On Mihail ili Mihailo, a ja Dimitrij ili Dimitrije. Kakvi su vasi komenari, moguce da je da bude i kombinacija znaci Nola i Dimitrij ili Iva i Mihail :)
|
|
|
|