Didy -> RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za dete? (28.1.2011 13:23:01)
|
IZVORNA PORUKA: jabudic IZVORNA PORUKA: Didy Jaša će biti sigurno, ako ne zbog imena, a ono zbog prezimena. Mislim, ni meni se ne sviđa, ali na takve stvari možeš uticati u porodici i među prijateljima, ali čim ode među decu, tu već nema kontrole. A nece valjda, evo ni mm niko tako ne zove, ni njegovu bracu, pa se nadam da nece ni njega... Nemanja je za sad dobro prosao, Neca, Necka, Neso, itd, Jasa, srecom, niko ne pominje, mada, sto ti kazes, jos uvjek je porodica u pitanju. Mm bi da damo ime Stefan, ali posto je on dao Nemanji ime, sad se ja malo vise pitam, a meni je Jakov... Najljepse na svijetu[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Hmmm... Nemanja nije Jaša jer se nadimak mogao napraviti od imena na sto načina. Ovde im nećeš ostaviti izbora ako bude Jakov. Inače, mene strašno nervira ta potreba ljudi da skraćuju imena i prave lakrdiju. Jedan od razloga što smo se odlučili za Stefan je bilo jer nema već neki opšteprihvaćen nadimak. I stvarno ga svi zovu po imenu.
|
|
|
|