|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Horoskop
28.1.2010 12:16:11   
Anoniman
Bolje bik/bik nego jarac/bik, nekako mi ne ide to u jednoj osobi, al dobro, sta da se radiuser posted image

(odgovor članu eugenija)
  Direktna veza do poruke: 226
28.1.2010 12:17:01   
Rivana

IZVORNA PORUKA: buhla

ja sam najgora kombinacije, dve suprotnosti! lav/devica

kako se slazu lav io devica moja mama je devica a tata lav razveli se posle nepune 4 godine braka to mnogo govori o ovoj kombinaciji user posted image

(odgovor članu buhla)
Direktna veza do poruke: 227
28.1.2010 12:18:01   
Rivana
eugi jesi li mi proverila za maleckog sta je user posted image

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 228
28.1.2010 12:18:17   
eugenija
Rivana, podznak mu je u ribama ipak...

Planetary positions planet sign degree
motion Sun Capricorn 5°16'02 in house 10 direct Moon Leo 19°45'59 in house 6 direct Mercury Capricorn 10°52'43 in house 10 direct Venus Scorpio 25°59'06 in house 8 direct Mars Cancer 1°35'55 in house 4 retrograde Jupiter Capricorn 1°58'06 in house 10 direct Saturn Virgo 8°30'41 in house 6 stationary (R) Uranus Pisces 15°14'03 in house 12 direct Neptune Aquarius 20°07'10 in house 12 direct Pluto Sagittarius 28°58'14 end of house 9 direct True Node Aquarius 29°02'11 in house 12 retrograde Planets at the end of a house are interpreted in the next house.
House positions (Placidus) Ascendant Pisces 29°34'04 2nd House Taurus 13°05'52 3rd House Gemini 9°17'20 Imum Coeli Gemini 29°47'35 5th House Cancer 20°15'40 6th House Leo 16°18'51 Descendant Virgo 29°34'04 8th House Scorpio 13°05'52 9th House Sagittarius 9°17'20 Medium Coeli Sagittarius 29°47'35 11th House Capricorn 20°15'40 12th House Aquarius 16°18'51

ŽENA JE STENA!

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 229
28.1.2010 12:21:22   
Rivana
Znaci malecki je ribica u podznaku. Kakva je kombinacija jarac/riba user posted image

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 230
28.1.2010 12:27:03   
eugenija
Jarac/riba, zemlja i voda.. Dobra kombinacija.. Zemlji treba voda da napreduje.. zaleva je.. Ribe su kreativci i to daje jarčevoj krutosti neku lepu simfoniju. Jarčavi se u poslu odlično snalaze, to su ljudi od karijere, pa bi on lako mogao spojiti tu maštovitost ribe u bilo kom poslu gde se nađe. Nego da ja ne lupetam, poslala sam ti ceo njegov lični horoskop, tj tumačenje natalne karte na ppuser posted image

ŽENA JE STENA!

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 231
28.1.2010 12:28:23   
usamljena
 Ja sam
user posted image
user posted image

a bebara
user posted image user posted image

Hvala Vam
Sve ce jednom biti juce

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 232
28.1.2010 12:29:12   
Anoniman
sta se ovde desava?
Eugi radi analizu znakova?
hocu i ja , hocu i ja...
cu i da platim ako treba...

(odgovor članu usamljena)
  Direktna veza do poruke: 233
28.1.2010 12:32:42   
eugenija
Kuku meni da znam da radim analize... Ne znam nažalost, a volela bih da znam..

Nego imaš na www.astro.com besplatnu izradu natalne karte sa objašnjenjem u delu free horoscopes - personal portait

ŽENA JE STENA!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 234
28.1.2010 12:34:00   
Rivana

IZVORNA PORUKA: eugenija

Jarac/riba, zemlja i voda.. Dobra kombinacija.. Zemlji treba voda da napreduje.. zaleva je.. Ribe su kreativci i to daje jarčevoj krutosti neku lepu simfoniju. Jarčavi se u poslu odlično snalaze, to su ljudi od karijere, pa bi on lako mogao spojiti tu maštovitost ribe u bilo kom poslu gde se nađe. Nego da ja ne lupetam, poslala sam ti ceo njegov lični horoskop, tj tumačenje natalne karte na ppuser posted image

Hvala user posted image

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 235
28.1.2010 12:40:28   
tea87bgd
Joj i mene interesuje sta kaze horoskop mom bebcu.Rodjen je 01.07.2009. u 15.50 u Bg znaci u horoskopu je rak/skorpija.Zania me kakva je to kombinacija.user posted image A mm i ja se slazemo kao nebo i zemlja,bar po tumacenju horoskopa on lav/strelac a ja bik/lav.Eugi ako ti nije teskouser posted image

Hajde da ostavimo za sobom
bar mali trag na svetu ovom
kad jednom ode nam sve u vetar
i svako od nas bude nepar...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 236
28.1.2010 12:41:18   
viking
Ja imam nekog tipa astrologa iz Leskovca, dečko je super, meni je sve ispogađao a i svim mojim prijateljima koje sam uputila na njega. Svima sem jednom, njemu ništa nije pogodio, dok je meni rekao neverovatne stvari koje su se obistinile.
Funkcioniše ako što ga pozoveš telefonom, ostaviš mu podatke, kažeš šta te najviše interesuje i on ti kaže da ga nazoveš sutra ili prekosutra, kad već ima vremena pa se lepo telefonski ispričate. Platiš mu preko pošte.
Druga varijanta je da ideš u Leskovac. Ja i moja drugarice bile, otišle samo da ga upoznamo jer nam je pre toga toliko sve pogodio da žive nismo bile dok nismo otišle da vidimo kako izgleda.  

IZVORNA PORUKA: OTI

sta se ovde desava?
Eugi radi analizu znakova?
hocu i ja , hocu i ja...
cu i da platim ako treba...

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 237
28.1.2010 12:42:33   
Suncicabg
Viking koliko to kosta?

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 238
28.1.2010 12:43:46   
Rivana

IZVORNA PORUKA: Suncicabg

Viking koliko to kosta?

koliko i mene zanimauser posted image

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 239
28.1.2010 12:44:05   
viking
Ma jeftino je, 1000 dinara je bilo pre jedno 6 meseci kad sam ga poslednji put zvala.

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

Direktna veza do poruke: 240
28.1.2010 12:47:15   
Suncicabg
Ja bih mozda to uradila, cisto zabave radi...

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 241
28.1.2010 12:48:03   
Rivana

IZVORNA PORUKA: viking

Ma jeftino je, 1000 dinara je bilo pre jedno 6 meseci kad sam ga poslednji put zvala.

ajde mi posalji na pp tel. user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 242
28.1.2010 12:54:10   
viking
Ja sam slučajno uradila taj horoskop kod njega pre skoro 4 godine. Nikada ga pre toga nisam radila niti me je to zanimalo. Bila sam u nekim velikim problemima, mnogo mi je bilo teško pa više nisam znala šta ću sa sobom. Nisam ga zvala da mi kaže šta da radim (jer znam da to sem mene niko ne može da zna), nego kada će da prođe. On je čovek bio u čudu kad mi je video horoskop. Kaže "ne pamtim kada sam video ovakvu konfuziju planeta". Sve u svemu, kaže on takva i takva stvar, sve će to da prođe, budi strpljiva, bla bla bla, da ne dužim, nije čovek na kraju hteo da mi naplati! Kaže "imaš ti dovoljno problema u životu, ja bih bio nečovek kada bih ti na svu tu muku još uzeo pare".
Sve što je rekao se pre ili kasnije ispostavilo kao tačno. Od tada ga zovem jednom godišnje.

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 243
28.1.2010 12:55:58   
Rivana

Ja sam slučajno uradila taj horoskop kod njega pre skoro 4 godine. Nikada ga pre toga nisam radila niti me je to zanimalo. Bila sam u nekim velikim problemima, mnogo mi je bilo teško pa više nisam znala šta ću sa sobom. Nisam ga zvala da mi kaže šta da radim (jer znam da to sem mene niko ne može da zna), nego kada će da prođe. On je čovek bio u čudu kad mi je video horoskop. Kaže "ne pamtim kada sam video ovakvu konfuziju planeta". Sve u svemu, kaže on takva i takva stvar, sve će to da prođe, budi strpljiva, bla bla bla, da ne dužim, nije čovek na kraju hteo da mi naplati! Kaže "imaš ti dovoljno problema u životu, ja bih bio nečovek kada bih ti na svu tu muku još uzeo pare".
Sve što je rekao se pre ili kasnije ispostavilo kao tačno. Od tada ga zovem jednom godišnje.

jao covek je genije a nije ni skupo.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 244
28.1.2010 13:23:18   
SUPER MAMA
Ja sam rak u podznaku skorpija
mm je ovan u poznaku rak
a Monika je vaga.

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 245
28.1.2010 15:28:49   
Suncicabg
Ja sam Ovan, mm strelac.
Kako vam to izgleda?

(odgovor članu SUPER MAMA)
Direktna veza do poruke: 246
28.1.2010 15:31:43   
Anoniman
JA Ribe -  MM strelac...

Sunčice moja kuma je ovan a ona imm se super slažu!user posted image

Direktna veza do poruke: 247
4.2.2010 16:35:23   
tanya
Ja sam Lav/devica
mm Blizanac
cerka Lav/devica
Inace am u astrolook-u procitala da je kombinacija Lava i Blizanca super kombinacijauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 248
4.2.2010 16:39:40   
NinaMandarina

Viking, i ja bih zvala tog tvog horoskopdziju user posted image . Ajde molim te posalji mi broj na pp.
Jel ga vec neko zvao od ostalih devojaka?

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 249
3.3.2010 0:46:17   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Jos malo pa mamica

IZVORNA PORUKA: pcelica Maja

i kod mene nije tacno samo to za oblacenje ...
Mojoj mami je bio termin krajem septembra,25. ili 29. user posted image

Sta?Ne volite lepo da se obucete ? user posted image user posted image user posted image

Citkaj VAGA

(odgovor članu eugenija)
  Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Velicina grudi posle dojenja
lola78

Da li su vam grudi ostale iste posle dojenja, ili su manje/vece nego pre trudnoce i dojenja?

Manje (32%)

Vece (22%)

Iste su (20%)

Iste su, samo opustenije (25%)

Ukupan broj glasova: 139

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here