|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Horoskop
5.1.2010 22:01:53   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marince
Vage kao mudruju

Ovo je tacno za mene! JA samo posmatram i cutim,al ne mudrujem nego eto takva sam!

(odgovor članu marince1)
  Direktna veza do poruke: 201
28.1.2010 2:21:41   
eugenija
Tabela za izračunavanje podznaka: klik

ŽENA JE STENA!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 202
28.1.2010 2:28:25   
lothroniell
Po ovome sam vodolija u podznaku... Eto eugi uradih to samo za tebe! user posted image

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 203
28.1.2010 2:31:18   
eugenija
Jaoj, pa nisi trebalauser posted image user posted image

Nego, dva vazduha ... Ooodlično!

Ukoliko je Vas Ascendent (podznak) Vodolija
Osobine i mentalne sposobnosti: posedujete aktivan i stvaralacki duh, pronicljivi ste i veoma ambiciozni, mentalno angazovani do ingenioznosti. Usled svojih, mozda cak i suvise futuristickih, naprednih ili neobicnih ideja obicno idete za "korak ispred drugih". Delate inventivno, progresivno, delujete elokventno, slobodoljubivo i nekonvencionalno, karakterise Vas originalnost u najsirem smislu izrazavanja, delovanja i stvaranja. U osnovi prirode Vi ste "veliki tip individualca". Najbolje funkcionisete samostalno, ali i kroz razlicita udruzenja i grupacije, sto dovodi do velike zabune, jer Vam se obicno pripisuje "socijalnost" koja je inace vrlo "diskutabilna". Dakle, Vi ste socijalni u onoj meri u kojoj imate individualnu moc uticaja. Izrazavate sjajne organizatorske i prakticne sposobnosti, posedujete "dar za procenjivanje" razlicitih vrednosti -- i duhovnih i materijalnih. Okolina Vam zamera na "ekscentricnosti" odnosno eksponiranju i razlicitim "nametljivim ulogama" koje sa lakocom i uspesno realizujete. Kao manu, mnogi Vam pripisuju i "strogo kontrolisana osecanja", sklonost ka racionalizaciji i nedostatak iskrenih ili dubokih saosecanja. U ljubavnom odnosu obicno imate dominantnu ulogu nad svojim partnerom, samo je pitanje na koji nacin to izrazavate, direktno ili indirektno. Veoma ste vesti u razlicitim "ljubavnim igrama", jer trezveno i vrlo smisljeno birate ljubavnu strategiju. Prilicno ste imuni na "opasnost" od ljubavnog zanosa ili razlicitih udvaranja pri kojima biste izgubili razum i kontrolu. To se moze desiti samo na trenutak, ali zato, vec u sledecem trenutku, ponovo sve "ljubavne konce" drzite u rukama. Zbog svojih "sirokih pogleda" na slobodu i nezavisnost, Vas ne muci osecaj ljubomore i nesigurnosti. Od partnera ocekujete maksimalno uvazavanje, razumevanje i toleranciju u stilu: "Vama je skoro sve dozvoljeno, jer Vi uvek znate sta je najbolje za sve". Obicno ste veoma popularni u drustvu i imate jako veliki broj poznanika, ali ste prema prijateljima izuzetno selektivni.
Fizicki izgled: Svrstavate se u osobe viseg ili srednjeg rasta, vitke i tanane gradje tela, mada s vremenom dolazi do izrazaja sklonost ka gojaznosti. Oblik glave je ovalan ili duguljast, ten je svetliji. Kosa je gusta, talasasta ili ravna, tamnije boje, oci su takodje tamnije -- nijanse crne ili braon boje. Odlikuje Vas lep, prijatan i dopadljiv izgled, imate narocito izrazajan pogled, lepe ruke i delujete veoma atraktivno na suprotan pol. Predisponiranost ka razlicitim povredama i bolovima u predelu kolena, potkolenica ili nogu.
Vasa osnovna deviza je: "Ja znam, ja tvrdim!"

ŽENA JE STENA!

(odgovor članu lothroniell)
Direktna veza do poruke: 204
28.1.2010 2:32:04   
She Ra
Meni je podznak radio astrolog, posto sam za jedan rodjendan, jako davno, na poklon dobila natalnu kartu..
I vek mi se poklapalo kao na toj natalnoj karti, dok se sad ova tabela ne poklapa user posted image

"Deca se prave od mame
i ne prave se od rode..
Ne veruj. To su priče!
Prave se od gotovih beba
da sama na sebe liče."
M. Antić

(odgovor članu lothroniell)
Direktna veza do poruke: 205
28.1.2010 2:36:40   
eugenija
Hmm.. tabele su verovatno nesavršene, a meni se poklapa po njoj... Nemam pojma.
Ja bih pre verovala natalnoj karti, svakako.

Za sve koji žele for free natalnu, evo ovde mogu izračunati sve i dobiti kratak izveštaj:
www.astro.com

ŽENA JE STENA!

(odgovor članu She Ra)
Direktna veza do poruke: 206
28.1.2010 2:39:08   
She Ra
Evo ovde link za tacno odredjivanje..

http://www.astrotheme.fr/partenaires/ascendant.php?partenaire=9999&lang=en

Obavezno ukucajte grad, ako ne prihvata vas kao sto ne prihvata moj, ja sam stavila BG, pa proverila i ispalo je dobro user posted image

"Deca se prave od mame
i ne prave se od rode..
Ne veruj. To su priče!
Prave se od gotovih beba
da sama na sebe liče."
M. Antić

(odgovor članu She Ra)
Direktna veza do poruke: 207
28.1.2010 2:42:13   
eugenija
Tačni moj jarcuuser posted image user posted image

ŽENA JE STENA!

(odgovor članu She Ra)
Direktna veza do poruke: 208
28.1.2010 2:47:24   
lothroniell
Kao manu, mnogi Vam pripisuju i "strogo kontrolisana osecanja", sklonost ka racionalizaciji i nedostatak iskrenih ili dubokih saosecanja. U ljubavnom odnosu obicno imate dominantnu ulogu nad svojim partnerom, samo je pitanje na koji nacin to izrazavate, direktno ili indirektno. Veoma ste vesti u razlicitim "ljubavnim igrama", jer trezveno i vrlo smisljeno birate ljubavnu strategiju. Prilicno ste imuni na "opasnost" od ljubavnog zanosa ili razlicitih udvaranja pri kojima biste izgubili razum i kontrolu. To se moze desiti samo na trenutak, ali zato, vec u sledecem trenutku, ponovo sve "ljubavne konce" drzite u rukama. Zbog svojih "sirokih pogleda" na slobodu i nezavisnost, Vas ne muci osecaj ljubomore i nesigurnosti.

Ovo taaaakooo mije tacno. Osecana uopste ne znam da kontrolisem. Nisam bas ni dominantna, kada je ljubav u pitanju retke su situacije kada ja trezveno razmisljam, ne da nisam imuna na opsanost od ljubavnog zanosa nego kada se zaljubim kraj je, gubim i razum i kontrolu (volim jako, celu sebe dajem, ne trazim nista za uzvrat), i tipican sam primer ljubomore (kod mene je to neki blazi oblik posesivnosti) i nesigurnosti!

I jos gresaka:
Svrstavate se u osobe viseg ili srednjeg rasta, vitke i tanane gradje tela, mada s vremenom dolazi do izrazaja sklonost ka gojaznosti. Oblik glave je ovalan ili duguljast, ten je svetliji. Kosa je gusta, talasasta ili ravna, tamnije boje, oci su takodje tamnije -- nijanse crne ili braon boje. Predisponiranost ka razlicitim povredama i bolovima u predelu kolena, potkolenica ili nogu.

Elem, nisam tanana nikako uvek sam bila prilicno krupna, kosa mi jeste gusta ali jaaakooo svetla, skoro plava, a i oci su mi plave, i povredjujem uvek ruke.

Ima u tekstu nekih stvari u koje se uklapam ali hmmm... Nem pojma, ja bas ne verujem u to!

< Poruku je uredio lothroniell -- 28.1.2010 2:48:13 >

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 209
28.1.2010 2:52:50   
She Ra
IZVORNA PORUKA: eugenija

Tačni moj jarcuuser posted image user posted image

user posted image

Lot, pokusaj ovaj inostrani, detaljniji je i tacniji.. user posted image

"Deca se prave od mame
i ne prave se od rode..
Ne veruj. To su priče!
Prave se od gotovih beba
da sama na sebe liče."
M. Antić

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 210
28.1.2010 7:34:42   
Anoniman
Hmmm...cini mi se da nas ima dosta na forumu user posted image !Ja sam jarac|rak.a mm je rak i ne znam koji podznak!Moja mama je jarac,a tata mi je bio rak user posted image ,a i jedna sestra je jarac,a i svekrva takodje user posted image ....aaaaaaa koliko na ima!

(odgovor članu She Ra)
  Direktna veza do poruke: 211
28.1.2010 11:58:43   
Anitaaa
Ja sam strelac blizanac,mm je bik ne znam podznak.Baš se po horoskopu nikako ne uklapamo he he
Mateja je isto bik

"Before you were conceived I wanted you. Before you were born I loved you. Before you were an hour old I would die for you. This is the miracle of life."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 212
28.1.2010 12:02:36   
Anitaaa
Strelac - godišnji horoskop za 2010.
2010. godina donosi vam novo svijetlo na vašem putu koje niste imali u proteklom periodu. Vrijeme je da ostavite, napustite i zaboravite sve što je bilo i sve što vas je sputavalo. Pokažite koliko uistinu vrijedite, i na poslovnom i na ljubavnom planu. Trebate se posvetiti vašem osobnom napretku za koji postoji velika šansa da se ostvari u 2010. godini.
Posao:
Prvi dio godine donijet će vam probleme na poslu, ponajviše zbog želje za dominacijom i snažnog ega nekih vaših suradnika. Iako vama nije strano povremeno popuštanje, s punim pravom očekujete i od drugih da se povremeno spuste na zemlju i priznaju da su u krivu.
Unatoč tome, imat ćete nekoliko razdoblja u kojima će vam šanse za uspjeh (ili barem za ugodnu atmosferu na poslu) biti razmjerno velike. Prvi takav period možete očekivati na proljeće, a drugi negdje sredinom ljeta.
Kraj godine obilježit će relativno mirna atmosfera, s povremenim usponima i padovima – dakle, ništa posebno, nego upravo onako kako se i inače stvari odvijaju u životu.
Zapamtite da će vam u nošenju s problemima pomoći malo laganiji pristup, pa i smisao za humor: ne shvaćajte sve situacije smrtno ozbiljno, jer život bez poteškoća ionako ne postoji.
Ljubav:
Strijelci u stalnim vezama imat će buran početak godine. Možda će krivnja biti u partnerovim prevelikim zahtjevima i netolerantnosti, a moglo bi biti i sasvim konkretnih razloga za sukob – možda kakav flert ili neozbiljnost na nekom drugom polju – ali po svoj ćete prilici morati i te kako iskoristiti svoj šarm da biste primirili situaciju.
Takvo će "usklađivanje" potrajati kroz cijeli prvi dio godine, i taman kad vam se učini da ste uplovili u mirne vode pojavit će se nova hrid na kojoj biste se mogli razbiti. Ipak, negdje krajem ljeta stvari će se ipak popraviti. Čak ni tada ne uzimajte svoju vezu zdravo za gotovo, jer bi se ponovno moglo vratiti vrijeme kriza.
Slobodni Strijelci svojih će pet minuta dočekati u drugoj polovici godine, kad im se smiješi velika mogućnost za burnu i slatku vezu, doduše uz povremena neshvaćanja i manje razmirice. Zapitajte se: da li je to zaista ono što želim? Ako je odgovor potvrdan, ne oklijevajte i borite se za svoju sreću!
Zdravlje:
Kroz cijelu bi vas godinu mogle pratiti manje poteškoće vezane uz probavni sustav i donji dio tijela, ali i povremeni problemi s kralježnicom. Kao što uvijek upozoravamo, za svoje zdravlje najviše možete učiniti upravo vi. Pripazite na prehranu i krećite se što više.
U drugom dijelu, odnosno krajem godine situacija će biti najbolja za rješavanje tegoba. U slučaju većih problema svakako posjetite liječnika, iako za tim vjerojatno neće biti nekakvih većih potreba sljedeće godine.

< Poruku je uredio Anitaaa -- 28.1.2010 12:03:18 >

"Before you were conceived I wanted you. Before you were born I loved you. Before you were an hour old I would die for you. This is the miracle of life."

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 213
28.1.2010 12:05:16   
Rivana

ja [po ovme ne znam da izracunam user posted image

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 214
28.1.2010 12:06:04   
simke
Ja sam rak,podznak bik...kakva kombinacijauser posted image

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 215
28.1.2010 12:08:28   
eugenija
IZVORNA PORUKA: Rivana

Šta te buni?

@Simke, auuujooojsss... Kakve su tvoje emocije.. uuuuuuuu

ŽENA JE STENA!

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 216
28.1.2010 12:09:34   
Anoniman
Nisam bila sugurna, al tabela mi je potvrdila Jarac/Bikuser posted image

(odgovor članu eugenija)
  Direktna veza do poruke: 217
28.1.2010 12:10:33   
eugenija
Što si tužna Nedjo?

ŽENA JE STENA!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 218
28.1.2010 12:10:50   
simke
Sto pitasuser posted image

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 219
28.1.2010 12:11:41   
Anoniman

Što si tužna Nedjo?

Ne svidja mi se sta pise o bikovima, tj, ne vidim sebe tako. A jos u kombinaciji sa kozom...bljak.

(odgovor članu eugenija)
  Direktna veza do poruke: 220
28.1.2010 12:12:20   
Rivana

Šta te buni?

E ovako Luka je rodjen 27/12 u 11 i 15 ili sam ja corava ili ne mogu da nadjem vreme od 11 mislim ne znam da li me razumesuser posted image

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 221
28.1.2010 12:12:44   
eugenija
Ja sam bik/bik i prezadovoljna samuser posted image user posted image user posted image

Simke, samo konstatujem da si emotivno bićeuser posted image

ŽENA JE STENA!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 222
28.1.2010 12:14:00   
buhla
ja sam najgora kombinacije, dve suprotnosti! lav/devica

Proverite da li ste zaista dobar čovek. Pomozite onima koji vam ne mogu uzvratiti.
Dušan Radović

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 223
28.1.2010 12:14:29   
eugenija

Šta te buni?

E ovako Luka je rodjen 27/12 u 11 i 15 ili sam ja corava ili ne mogu da nadjem vreme od 11 mislim ne znam da li me razumesuser posted image

Razumem, greška je u tabeli, stavili su vreme od 10:20 do 10:05, što nema smisla.. Mislim da je vodolija, proveriću ti.

ŽENA JE STENA!

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 224
28.1.2010 12:15:39   
Rivana

ajde proveri bas me zanima sta mi je malecki u podznaku, ja sam bik/rak user posted image

Šta te buni?

Razumem, greška je u tabeli, stavili su vreme od 10:20 do 10:05, što nema smisla.. Mislim da je vodolija, proveriću ti.

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here