Torbica -> RE: Dete boli uho (29.1.2014 13:25:09)
|
IZVORNA PORUKA: Didy Da li dete može da ima upalu uha i kad nema sekreta? Sofiji je noćas curilo žuto iz desnog uha, vidi se na posteljini i oko uha joj je skoreno žuto. Kad sam uzela da je obrišem, počela je da plače i da se uvija. Na kraju nisam uspela da ustanovim da li je boli ili ne, pošto se uvijala kako priđem uhu. Stefan je uvek imao upale uha praćene visokom T i obilnom sekrecijom iz nosa, a Sofija nema ništa od tih simptoma, nema T, ne curi joj nos, skroz je čist već mesec dana. Svakako planiram popodne da je vodim kod njenog lekara, ali me zanima sad šta bi to moglo biti. Inače, ona ima baš mnogo cerumena uvek, otkako se rodila. Da nema veze s tim?[sm=zmeden.gif] Da, postoji - otitis media nonsuppurativa iliti srpski - negnojna upala uha, mi kazemo serozna. Ovo je 90% to, cim je bol prisutan. Ako je upaljeno, uvek boli. [sm=smiley13.gif] Nema temp u startu, tek nakon par dana kad se razvije ali do tada se vec dijagnostikuje jer se lepo vidi da je uho crveno. Ne bi trebalo da je od cerumena, cerumen ne boli. Ne moze se toliko nakupiti, to sam htela da kazem.. Zato i izlazi visak.
|
|
|
|