mtajcica83 -> RE: Dete boli uho (1.10.2013 23:20:56)
|
IZVORNA PORUKA: boba 11 IZVORNA PORUKA: nex imamo problem sa sinom on puni 6 godina.. od septembra se leci na orl u kg. nema bol u usima ne curi iz usiju,ali ima sekret i neprolazi mu vazduh kazu doktori , pio je razne antibiotike i koristio razne kapi od kojih najvise nazoneks i sada jos manje cuje. doktori predlazu cevcice i uklanjanja 3 krajnika sa kojim nije imao nikada problema.zanima nas vase strucno misljenje ,unapred hvala zabrinuti roditelji sasa bojkovic kragujevac Moj sin je imao problem sa sluhom pa smo prvo probali OTOVENT balon koji se naduvava kroz nosda bi se odcepljavalo uho a cula sam od jedne poznanice da su detetu davali fluimucil naravno na preporuku lekara i da zvace zvake ceo dan -zvuci ludo ali njima je pomoglo.Nazalost ja sam to kasno cula i operisali smo krajnike i imao je cevcicu-i evo tek sad posle dve godine je imao upalu-mada bih verovatno trebala da odem na kontrolu sluha jer nismo bili ved odavno.Nadam se da ces naci neko resenje ali prvo isprobaj sve pre operacije. Nama je sam ishod operacije tj oporavak bio uzas-prvo agresivan je bio posle budjenja pa je tu noc povracao krv juer se nagutao pa i nemam nesto lepo da kazem,a kao posledica operacije tj higijene po bolnicama bilo je lezanje 13 dana u decijoj na imunologiji jer je dobio bakteriju i nije mogao da hoda samostalno zbog tecnosti u kuku.Tako da nemogu ti preporuciti operaciju ali ako je to na kraju jedino resenje mora se.Nadam se da ce ti moja prica pomoci i obavezno probaj sve sto ti kazu-mozda cak i one babske stvari kao cupanje kose na temenu -to valda rade jos neke baba Vange kod nas . PS mrzim operacije[sm=smiley5.gif][sm=zardeva.gif][sm=smiley29.gif] Jeli moze neko da mi kaze da li je OTOVENT balon zaista pomogao.Nama je to preporucio ORL,jer svrco ima uvecan 3 krajnik i zaceplene tubice, kad odemo na kntrolu npr.jedno uvo bude ok, drugo zacepljeno, i odemo kroz 7 dana(u medjuvremenu ispirali nosic, puvali balone, zavtarali nosic i usta i radili kao kad se roni)itd, i onda timpanometrijski nalaz nije dobar.Otisli sutradan i sve ok???[sm=zmeden.gif] Citala sam par stranica unazad, i vidim da je operacija krajnika rutinska, ali eto, pokusala bi da je izbjegnem pa na sve moguce nacine pokusavamo da rijesimo to..Rekao nam je dr,da zvace zvaku, medjutim, on jos nezna da je zvace tj.ja se bojim da mu je dam, ali sve ostalo sto nam je preporucio radimo.Ovi baloni bi nam trebali stici kroz par dana. Znaci mi svako milsjenje i iskustvo.
|
|
|
|