icika26 -> RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (23.8.2010 19:51:43)
|
micketta je potpuno u pravu za sve sto je rekla,zadnja dva meseca vode mi trudnocu u dm,svaki put drugi doktor,znaci sve sam iz zakacila do sada,termin mi je bio presao prvo dva dana,vratili su me kuci,posle cetiri dana,drugi doktor vratio me kuci,posle nedelju dana termina treci doktor me je poslao kuci,kao jos nije vreme ,posle 10 dana doktorka puric me je ostavila na patalogiji,a pre toga me je maja antic poslala kuci sa izgovorom da su pogresili termin???????porodili su me indukovano posle 12 dana od termina,jedva ,i to sto se tice anestezije to nije epiduralna nego periduralna sama rec kaze da nema bas neko trajno dejstvo ,traje posla sata pa ako je tu doipuni ti ako joj se svidjas,posle 8 sati lezanja na stolu,doktorka je rekla da cu mozda na carski ,da bi posle 3 sata rekal ipak nema potreba,porodili su me posle 13 sati,plodova voda je bila zelena i da je prosao jos jedan dan ili mozda koji sat ko zna sta bi bilo, bolnica je katastrofa,ako nekome znace te lepe sobe i kupatila onda super,ali doktori nemaju pojma
|
|
|
|