micketta -> RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (24.1.2011 0:08:08)
|
IZVORNA PORUKA: Maryna1 IZVORNA PORUKA: Mala Loojka A vala ne znam vise ni sama... Da je toliko los i ne profesionalan do sada bi ga valjda sutnuli... Ne bi bio tu gde jeste...Zalio bi se svako i onda bi dobijo nogu... A i neki muz bi ga izudaro valjda [sm=smiley36.gif] A i vidim dosta pacijenata ima... mene je porodio Loncar, nisam se dogovarala sa nim, porodjaj je bio pre termina, a on je bio dezuran! on je mnogo nervozan, i ako porodjaj meni je bio lak, i brz, on je sve jedno vristio na mene, u jednom trenutku jedva nije udario mene a posle samo se okrenuo i otisov, tad je skocila doktorka Zivaljevic, koja u tom trenutku tek je zastupila na smenu, i ona je pocala da smiruje mene, i tada sam sa dva napona izgurala svoju bebicu, i tek posle tog se vratio Loncar!!! kad sam lezala u hodniku i cekala da mene smeste u sobu on je dosao kod mene i da se izvinio, rekao da zovem muza, da bi on dosao da vidi mene, u stvari je samo hteo pari!!! naravno svaki ima svoje mislenja, pa ja sam imala lose iskustvo, i ne bi htela da on mene poradja jos jednom! ne znam kakav je on kao stucnjak, samo covek ne moze da kontrolise sebe, a kad vam u toku porodjaja doktor vristi u uvo ''Majka ti hoces da ubijes svoje dete!!! to tezko da se ne izgubis! ja jos posle porodjaja nisam mogla da verjem da sa bebicom je sve u redu!!! ziva je istina da on to uvek posle porodjaja radi, kaze porodilji da pozove muza da je vidi a zapravo trazi shushke. kretencina! dr brankovic je pedijatar i to sjajan i jeste saljiv. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|