mali svrca -> RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović (16.1.2013 16:42:48)
|
Pozdrav devojke! Ja sam se u decembru porodila u DM i blago receno odusevljena sam! Porodila sam se carskim rezom, ali sam se odlicno oporavila i posle tri dana sam sve zaboravila. Trudnocu mi je vodila Dr Maja Antic (ona me i porodila) i imam samo reci hvale za nju. Prijatna i profesionalna, jednostavno i ako nije mnogo pricala ja sam joj verovala. Nije me pregledala ni radila ctg do 39 nedelje uz objasnjenje da se na UZ-u sve vidi. Uradi krvnu sliku, biohemiju, urin, UK, briseve, krvnu grupu i hepatitis (to ti sve treba za porodiliste) pre odlaska kod anesteziologa (za njega trebaju rezultati krvi). Za porodiliste je bitno da rezultati ne budu stariji od mesec dana. Nisam imala kontakt sa drugim doktorima, ali sam cula da su svi manje vise ok. Sestre su super, uvek ti stoje na raspolaganju, pedijatrijske su uvek tu za sva pitanja u vezi bebe.... Od stvari dobijes spavacicu, papuce i bade mantil. Treba da poneses dokumenta (licnu kartu, zdravstvenu rezultate) peskire, neseser sa potrebnim stvarcicama za licnu higijenu, mrezaste uloske (3-4 pakovanja), mrezaste gacice, pakovanje pelena za bebu, vodu i plazmu. Ja sam nosila carapice ali mi nisu trebale jer je pretoplo.. Ako te jos nesto zanima a ja sam preskocila slobodno pitaj.
|
|
|
|