Mara. -> RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović (29.11.2012 20:24:08)
|
Pozdrav svima, htela sam da podelim svoje iskustvo iz DM, ja sam sada 39+2 i ostalo je vrlo malo do termina. Vodim trudnocu od 10 nedelje tamo, jer sam imala oskudno krvarenje u pola noci i unezverena otisla tamo, gde sam i upoznala dr Rajka Nikitovica, koji je dezurao te noci. Covek me pogledao i smirio, ispostavilo se da je to normalno u prvom tromesecju. Moja trudnoca se vodi kao normalna i u dz sam bez problema dobila uput koji vazi 6 meseci. Nikad nisam isla kod drugih doktora osim Nikitovica osim kad je bio na odmoru, ali regularno bi on uvek govorio kad da zakazem i iskljucivo sam dolazila u njegove smene. Doktor je predusretljiv, dovoljno komunikativvan, kaze zaista sve sto je potrebno da se zna, voli da se sve uradi i proveri. Moj bebac je krupniji tako da sam dva puta isla na test opterecenja i zaista mu nista ne promice, nije kao neki doktori koje sve treba da zapitkujete. Sazet ali temeljan. U ponedeljak idem opet na kontrolu a S obzirom da nemam kontrakcije i da mi je grlic skroz zatvoren rekao je da dodjem u sledeci petak, tri dana posle termina i da ako se nista ne dogodi do tad da ce me hospitalizovati, inace ciklus mi je bio na 31 dan pa on ceni da cu prebaciti zbog toga. Danas mi je sestra uzela karlicne mere koje ukazuju da mogu prirodnim putem, naravno Nikitovic me na vreme poslao i da razgovor sa anesteziologom u veezi epiduralne analgezije. pozdrav .[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|