Pai Mei -> RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović (19.10.2012 17:02:09)
|
adulence, kada je tebi termin? ja planiram sledece nedelje da vadim krv i pravac anesteziolog da ne zakasnim... mi kalendarski prekosutra ulazimo u 9. mesec pocela sam da pakujem torbupa htedoh da pitam da li je ovo ok ili fali nesto? 1.mrezasti ulosci (4 pakovanja, pa ce mi doneti jos sutradan) 2.mrezaste gacice (5 komada) 3.peskiri veliki +mali 4.papirne i vlazne maramice 5.malopakovanje pampersa 6.kozmetike (mini cetkica za zube i pasta, sampon i gel za tusiranje u kesicama, krema za lice i ruke takodje u kesicama, ona mala pakovanja, valjda je to prakticnije, i mleko za telo (da li mleko moze bilo koje ili da uzmem npr ono bekutan, bebece, blago?) 7.cetka za kosu 8.plsticna casa 9.plazma 10.sok Trebam li jos sta da dodam ili oduzmem sa spiska? ovo je za dm, a ako me vrate tj posalju negde drugo onda kontam da treba da mi donesu spavacicu, papuce i bademantil...koliko sam shvatila to sve ne sme da se nosi u dm? i da, da li je tacno da ne sme torba nego kesa? i da li treba jos nesto za bebu osim pampersa?
|
|
|
|