Pufnica Krofnic -> RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović (11.10.2012 21:23:13)
|
drage mame,ja sam se porodila u dm 4.10.2012.epiduralom i na svet donela preslatku devojcicu. za prijem u porodiliste trebaju vam samo stvari za licnu higijenu (sapun,mrezaste gace,dva peskira,mrezasti ulosci( ja sam u staru ponela sest pakovanja),voda i plazma to sve treba poneti u kesi. torbu ne pokusavajte da uneset_e. nista vise vam nece dati po prijemu da uneset_e,a i netreba vam do porodjaja nista. od papira...ja sam sve vadila kod njih u laboratoriji-krvna slika,krvan grupa,biohemija krvi,hbs nalaz,urino kultura,potpisan papir od anestezijologa(ako se odlutite za epidural),zeleni uput za porodiliste(to vam daje lekar iz dz)licna karta i zdravstvena knjizica i kada se porodite,suprug ili ko vam vec bude dosao prvi dan u poset_u treba da donese jedne pampers pelene za bebu i sve sto vam jos bude trebalo moze da donese sem hrane. osoblje je manje vise ok.uvek ima izuzetaka. higijena je odlicna (svaki dan se brisu sobe kupatila,menja posteljina,spavacice) hrana je ok.(mada kad se porodite necete moci da sedite,pa vam nece ni biti bas do hrane,bar meni nije bilo bitno) beba je sa vama u sobi ( nije toliko strasno,svaki cas sestre su tu da vam pomognu da se osamostalite.naravno prvi dan sve rade sestre oko bebe) a posle vi.kupate,povijat,hranite. meni je to bilo zadovoljstvo uopznajete vasu bebu od prvog trnutak a kada dodjete kuci vi vec sve stvari oko bebe znate da radite. pitajte sta god treba !!! srecno buduce mame!!!
|
|
|
|