sreca_11 -> RE: Znaci trudnoće II deo (14.1.2013 2:19:21)
|
Nova sam ovdje[sm=smiley1.gif], al citam vas redovno Prvo da vas sve pozdravim[sm=smiley1.gif] i pozelim vam sretnu novu 2013-tu god. Vidim da je jako kasno, al ipak sam se odlucila da vam se pridruzim, i podijelim sa vama svoje trenutno stanje. Radili smo na [sm=duda.gif] od oktobra, al jos nista, ovaj mjesec se bas puno nadam[sm=rozacrtici.gif]. Juce sam imala uzasnu mucninu, i malo me ledja bole, a veceras je poceo stomak da me boli, kao da imam neku malu lopticu na lijevoj strani koja skakuce[sm=zmeden.gif] [sm=hudicek1.gif] treba da dodje tek 21.1 nadam se da nece doci, imam tri testa spremljena[sm=smiley1.gif] Vidim ima ih jos koji spominju mucninu i bol u zeludcu, ja sam u petak navece imala uzasne bolove i mucninu, i u subotu sam imala al blage. To sve sam pripisala hrani koju sam jela, svasta sam nesto smijesala, pa mislim da je zbog toga, jedino sto me sada buni ova cudna bol u stomaku, samo se nadam da cu bar ovaj mjesec ugledati pozitivan test, jer sam do sada samo gledala negativne. Uvijek sam koristila iste testove, cak sam mislila da im je mozda i rok trajanja istekao, pa sam ih radila i kada nije trebalo, samo da vidim da li ce sta pokazati, i uvijek jedna crtica. Sada imam tri, al razlicita[sm=smiley36.gif] Izvinite ako sam fulila temu, al kada sam procitala bol u zeludcu i mucninu morala sam da se javim[sm=smiley36.gif] Laku noc... [sm=zaspan.gif][sm=smiley1.gif]
|
|
|
|