RE: Znaci trudnoće II deo (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

vonavoj -> RE: Znaci trudnoće II deo (14.1.2013 0:39:32)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]procitaj na prethodnoj temi,pocela da tripujem[sm=smiley36.gif] a nema specijalnih razloga[sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Znaci trudnoće II deo (14.1.2013 0:41:44)

procitala, ali prvo postavila pitanje[sm=jezicek.gif] zelim ti ono sto i sama sebi zelis, a i ja [sm=smiley36.gif]...
mada staro drustvo iz tromesecja se polako prikuplja ,l i dacaa nam je trudna....

vojvodjanka87 -> RE: Znaci trudnoće II deo (14.1.2013 1:14:43)

Azra pocela sam sa terapijom,zajedno cekamo 16.Ja imam dva razloga sto ga cekam,mm konacno dolazi kuci 16.Jako sam srecna

sreca_11 -> RE: Znaci trudnoće II deo (14.1.2013 2:19:21)

Nova sam ovdje[sm=smiley1.gif], al citam vas redovno
Prvo da vas sve pozdravim[sm=smiley1.gif] i pozelim vam sretnu novu 2013-tu god.
Vidim da je jako kasno, al ipak sam se odlucila da vam se pridruzim, i podijelim sa vama svoje trenutno stanje. Radili smo na [sm=duda.gif] od oktobra, al jos nista, ovaj mjesec se bas puno nadam[sm=rozacrtici.gif]. Juce sam imala uzasnu mucninu, i malo me ledja bole, a veceras je poceo stomak da me boli, kao da imam neku malu lopticu na lijevoj strani koja skakuce[sm=zmeden.gif] [sm=hudicek1.gif] treba da dodje tek 21.1 nadam se da nece doci, imam tri testa spremljena[sm=smiley1.gif] Vidim ima ih jos koji spominju mucninu i bol u zeludcu, ja sam u petak navece imala uzasne bolove i mucninu, i u subotu sam imala al blage. To sve sam pripisala hrani koju sam jela, svasta sam nesto smijesala, pa mislim da je zbog toga, jedino sto me sada buni ova cudna bol u stomaku, samo se nadam da cu bar ovaj mjesec ugledati pozitivan test, jer sam do sada samo gledala negativne. Uvijek sam koristila iste testove, cak sam mislila da im je mozda i rok trajanja istekao, pa sam ih radila i kada nije trebalo, samo da vidim da li ce sta pokazati, i uvijek jedna crtica. Sada imam tri, al razlicita[sm=smiley36.gif]
Izvinite ako sam fulila temu, al kada sam procitala bol u zeludcu i mucninu morala sam da se javim[sm=smiley36.gif]
Laku noc... [sm=zaspan.gif][sm=smiley1.gif]

dalilak -> RE: Znaci trudnoće II deo (14.1.2013 9:04:23)

Dobro dosla.. Ja ti zelim sve najbolje.. Evo ja cekam jos jedan dab i strahujem da ipak ne dodje [sm=hudicek1.gif] ali ipak taj osecaj je tu ko nikad do sad a i bolovi i kucnina svakako.. I prvi put kad sam bila trudna, ali nazalost rano imala spontani sam tacno znala i pre [sm=hudicek1.gif] nije dosla da je to to.. E sad nadam se da i ovaj put me osecaj ne vara.. Znam mozda ponekad ne pisem bas na temu ko ostali.. Ali stvarno mi trebaju osobe skojim mogu da pricam.. Inace sad sa muzom zivim u nemacku.. I nemam nikoga ovde osim njega.. A sa njim nemogu prucati ovako..

Azra82 -> RE: Znaci trudnoće II deo (14.1.2013 10:36:27)

vojvodjanka87 izgleda da ce kod mene ovo biti znaci da uskoro stize M [sm=smiley13.gif] Danas mi je temp. 36.9

icika26 -> RE: Znaci trudnoće II deo (14.1.2013 10:39:38)

gde merite tem pod pazuhom ili 

vojvodjanka87 -> RE: Znaci trudnoće II deo (14.1.2013 10:44:13)

Meni je t danas pala gotovo je sutra stize garant[sm=smiley13.gif]Ja merim pod pazuhom Icika[sm=smiley1.gif]

icika26 -> RE: Znaci trudnoće II deo (14.1.2013 10:51:00)

ovde pise kao pod jezikom ili u anusu ,nemam pojma ,kada sam ostala trudna nije mi bila povisena tem nesto mnogo ,kad sam imala 37 ispod pazuha bila sam bolesna 

icika26 -> RE: Znaci trudnoće II deo (14.1.2013 10:56:32)

jutros mi je bio pun stomak nadut  bukvalno sam mislila sad ce da [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]  mokracaa mi se nesto promenila ne znam zasto kaao limun zute boje 

bubibubi -> RE: Znaci trudnoće II deo (14.1.2013 10:58:15)

Vojvodjanka, nadam se da ti nece stici.
Meni je jutros 36,2. Malo skocila. Grudi me vise nimalo ne bole al me nesto kao zigucne povremeno ispod pubicne kosti. Sad sam se utripovala da me nije kakva infekcija nasla [sm=smiley19.gif]?
Icika i meni je takve boje zadnja 2 dana

icika26 -> RE: Znaci trudnoće II deo (14.1.2013 11:03:45)

meni se sinoc pojavila ta boja ne znam zasto bas sam se istripovala 

Azra82 -> RE: Znaci trudnoće II deo (14.1.2013 11:20:38)

Ja mjerim pod jezikom. A i meni je mokraca nesto cudna,ili sam ja cudna pa sve to primjecujem [sm=jezicek.gif] A stomak pocinje da boli,bas je dosadan [sm=smiley29.gif]

vojvodjanka87 -> RE: Znaci trudnoće II deo (14.1.2013 11:24:10)

I meni je mokraca bas nekako jako zuta[sm=zmeden.gif]od pre 5 dana mi je tako,grudi ce mi explodirati zene[sm=jezicek.gif]kao da sam silikone ugradila

icika26 -> RE: Znaci trudnoće II deo (14.1.2013 11:29:20)

meni je stomak nadut katastrofa kao da ce svakog casa [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] treba 16 og da dobijem ,stomak kao da ce da eksplodira ,osecam se nekako vrelo ,a nije mi vruce ko zna vise

icika26 -> RE: Znaci trudnoće II deo (14.1.2013 11:31:06)

temperatura mi je povisena ispod pazuha , ali mi je cudno jel se jako menja u jednom momentu mislim da ima 37 pa odjednom kaao da je pala pa opet kao da je skocila ,a uvece me sve boli ledja grudi ,stomak sve moze biti

Azra82 -> RE: Znaci trudnoće II deo (14.1.2013 11:59:56)

E ja cu se ovoj temi pridruziti opet sledeci mjesec,ovaj put su znaci bili da cu da dobijem [sm=smiley13.gif] A navijam da vama budu za trudnocu,pa da vam se ja sledeci mjesec pridruzim [sm=bravo.gif]

Anoniman -> RE: Znaci trudnoće II deo (14.1.2013 12:12:41)

Nikad nisam merila temperaturu, a sada mi recite sta ukazuje snizena ,a sta povecana?[sm=jezicek.gif]

Sonreir -> RE: Znaci trudnoće II deo (14.1.2013 12:45:14)

Temp je niska u prvom delu ciklusa (pre O) i posle toga pocinje da raste. Ukoliko nema trudnoce temp padne na nivo koji je bio u prvom delu ciklusa, a ukoliko je dislo do trudnoce temp ostaje povisena. Npr. meni je temp oko 36,4 a posle O 36, 8 pa na gore. Temp se meri ispod jezika, uvek na istoj strani i validna je samo ona temp izmerena ujutru pre ustajanja iz kreveta, a ona temp u toku dana zavisi od raznih stvari - kretanje, pijenje toplog/hladnog itd pa zbog toga nije validna. Imate vise o tome u temi Bazalana temperatura [sm=smiley1.gif]

Icika, naduven stomak moze da znaci i jedno i drugo, ostaje ti samo da se nadas da ipak bude trudnoca. I ja se nadam, i meni je stomak naduven jako, vec par dana pijem Donat vodu jer mi se cini kao da mi zeludac uopste ne vari hranu. Ta povisena temp preko 37 obicno znaci da si bolesna onda kada se osecas bolesno, a ako se osecas dobro i imas tu povisenu temp onda nisi bolesna vec je od progesterona. Ipak tu se vazi samp jutarnja temp. I ja sam imala pre 2 meseca tu temp preko 37 i nisam se osecala kao kada sam bolesna iako me u slucaju bolesti vec 37 srusi u krevet.

Unina mama, vonavoj, srecno iako su vam mala decica [sm=bravo.gif] Srecno i ostalima, naravno [sm=bravo.gif]

17 joka -> RE: Znaci trudnoće II deo (14.1.2013 13:04:41)

Drage moje[sm=bravo.gif] jako Unina,Osmehu,Vonavoj,Vojvodjanko i ostale da budu[sm=rozacrtici.gif]

vojvodjanka87 -> RE: Znaci trudnoće II deo (14.1.2013 14:34:17)

Ja sam malo dremkala,budi me cudan neki bol ne znam jel jajnik ili neki grc u stomaku[sm=smiley13.gif]hoce li me nesto zaoboci...jeste imali nekad osecaj da vas unutrasnjost vagine boli?

Azra82 -> RE: Znaci trudnoće II deo (14.1.2013 14:51:06)

Mene ponekad zaboli pred dobijanje.

vojvodjanka87 -> RE: Znaci trudnoće II deo (14.1.2013 14:53:27)

aham,pa to ce biti to onda[sm=smiley13.gif]ovaj mi je ciklus skroz drugaciji,sve zbog fem.

17 joka -> RE: Znaci trudnoće II deo (14.1.2013 14:56:05)

ako dodje, kreces u nove pobede i nadanja[sm=smiley31.gif]

icika26 -> RE: Znaci trudnoće II deo (14.1.2013 14:57:31)

boli me stomak kao da cu da iscurim svaki cas ,treba da dobijem prekosutra i to je najraniji dan 25 ti  uzasss inace mi traje 25-28 zadnja 3 meseca 25 dana 

Stranica: <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sledeća stranica >   >>