pink flower -> RE: Znaci trudnoće II deo (27.12.2012 16:19:45)
|
Pozdrav svima! Poslednju menstruaciju sam imala 22. novembra. Inace mi nisu redovne od 28 do 37 dana... Nismo planirali bebu,bar ja nisam,ali mm je ejakulirao u mene(da se tako izrazim [sm=smiley1.gif]) 16. pa 20. decembra... posto se jako cudno osecam jos od 22. ja sam uradila test 24. i bio je negativan.. inace simptomi su: bolne bradavice,konstantan tupi bol,ponekad probadanje u donjem delu ledja,ponekad i mucnina,naduvana sam kao zaba....sve su mi to inace simptomi PMS-a,osim bolnih bradavica,piski mi se jako i kada krene bude mi veoma napeto a piskim vrlo malo(sad to moze biti i znak urinarne infekcije)..i da,pomislim nekoliko puta u toku dana da sam dobila,kad odem u kupatilo a ono sekret kao da sam se upiskila....i modre su mi usmine,to mi je inace bio rani simptom i u prvoj trudnoci,ali budu mi modre i u PMS-u ali ne ovako sedefaste... Ne znam ni sama,ali me uzasno izludjuje ovaj sekret i osecaj kao da sam se upiskila. U prvoj trudnoci su mi simptomi bili: sedefaste usmine,tacnije samo krajevi,bol u ledjima,ali srednji deo ledja i ziganje u jajnicima... Kada bi bilo pametno da uradim test? Najkasnije bi trebala da dobijem 29.,to je 37. dan i to mi se retko desi da mi toliko zakasni. I da li je moguce da su mi tih nekoliko dana pred menstruaciju plodni?
|
|
|
|