Minja23 -> RE: Znaci trudnoće II deo (17.12.2012 11:05:25)
|
Drage moje, ja kako osetim nesto cudno,odmah dolecem na forum :) Pa evo kako stvari stoje... Da li je moguce da se u prvim nedeljama trudnoce javi jak apetit?ali bas jak apetit,gori od onog pred vesticu? Imam jako neprijatne gasove vec 10 dana,a vesticu ocekujem 22. Dok sedim otkopcavam dugme na pantalonama,jer sam naduvena nenormalno,a vec 10 dana osecam bol u stomaku,jajnicima,kratkotrajna probadanja. Piskim jako cesto...juce krenem do marketa i pre toga odem u wc,mi samo sto smo usli,ja se unervozila...nocu takodje,sto ranije nikad nisam(tj.odem pre spavanja i jos me probudi oko 4 ujutru) ,a jos da napomenem da na putu do wc-a smazem dve pune kasike euro krema ,koji sam do sada jela jako retko(moze da stoji u kuci i da ga ne pipnem)... Ne znam sta da mislim,da li da se nadam,ali ono sto osecam je cudnije od svih ostalih pms-ova... Ranije su mi u pms-u samo grudi bile bolne,bradavice nista...a sad su prvo pocele bradavice da budu osetljive na dodir,pa su tek onda grudi pocele da rastu i bole... a jos sto su mi se pojavile bele [sm=zmeden.gif] bubuljice iznad grudi po licu,aaaa odlepicu...Pred m mi se pojavi jedna dve na licu i to je to,a ovo .... e sad izvinite na ovolikom postu,ali meni ,kao i svima vama treba vase misljenje :) [sm=smiley9.gif]
|
|
|
|