Ancica99 -> RE: Znaci trudnoće II deo (22.6.2012 15:47:53)
|
Cao svima! Molim vas za savjet. Prije 5 dana bila sam kod dr zbog bolova u stomaku i sumnje da sam mozda trudna. Poslednja M bila je 20.aprila. Medjutim, kaze dr da su bolovi bili zbog ovulacije, da vidi zuto tijelo i slobodnu tecnost u stomaku i da se nada da smo bili aktivni. Nije rekao kad je tacno bila ovulacija, aktivni jesmo bili :-) ali nisam bas sigurna da li u tih par dana. Inace, kako imam PCOS i anovulatorne cikluse, ovo je samo po sebi za mene bilo iznenadjenje ali pretpostavljam da je Siofor koji pijem dobro reagovao i dao rezultate, pa su ovulacije pocele. Danas je 63 dan od poslednje m :-), imam dosta simptoma koje pominjete, bolne grupi, pritisak u donjem dijelu stomaka i neprestano mi se spava. Nisam sigurna kad bi najbolje bilo uraditi test jer ne znam kad bih trebala imati ciklus, tesko je to kod mene odrediti, ali cujem da bih mogla ocekivati rezultat 10 do 15 dana nakon ovulacije. Pitanje je: kad po vasem misljenju je najbolje da uradim test? Od januara, kad sam pocela sa Sioforom, ciklusi su bili na 35 dana, uredno do 20.aprila kad sam imala poslednju M. Ako neko ima slicno iskustvo ili moze da pomogne bilo bi sjajno!
|
|
|
|