Iva86 -> RE: Znaci trudnoće II deo (28.5.2012 21:19:01)
|
Zdravooo, ja sam nova na forumu pa ni znam baš kako sve ovo funkc. al nadam se da se ne ljutite ako pogrešim .. Čitkala sam vaše postove sa raznih tema, prosto ste divne kako podržavate jedna drugu, mnogo ste pozitivne[sm=bravo.gif]. Iz tog razloga sam htela sa vama da podelim moje simptome, tj. ako su stvarno simptomi , pa ako možete da mi pomognete [sm=smiley1.gif]. Naime, danas mi je 11 dpo , a negde 3,4 dpo me počeo boluckati stomak i jajnici, i imala sam proziram sekret kao za vreme ovulacije i to je posle prestalo, Onda je počeo običan gušći sekret i grudi me bole, al nije jak bol već slabiji ali me jako bole bradavice ( pogotovo vrh koji je kao upaljen [sm=smiley36.gif] ) . Imala sam napade gladi al sada jedem češće da to regulišem.. Danas 11 dpo me jutros boleo opet stomak malo jače i zadnjih par dana imam kao nekakvu groznicu, kao da mi se temp.povećala. Čitala sam da su neke devojke imale sve to , al kod mene je sve to u manjoj meri. Uffff odužila ja, sorry! DA! i trčkam u wc češće.... Samo se nadam da ne bude glavo moja, odmori, ne umišljaj [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|