Maslacak15 -> RE: Znaci trudnoće II deo (3.11.2011 16:30:58)
|
Ja bih isto rekla da je trudnocu tesko razlikovati od pmsa, narocito bolove. Mozda i nisu bas identicni, na primer nije bilo prepoznatljivog pritiska i bola u krstima, ali me je probadalo sto sta tih dana. Sekret je isto u mom slucaju bio nedefinisan i tesko ga je bilo razlikovati od neke od PMS varijanti. Gledano unazad dva najjasnija znaka trudnoce, bile su uzasno bolne grudi bukvalno od ovulacije pa do petog meseca trudnoce i temperatura. Znam grudi bole ponekad i u pms u ali je nekako drugacije, barem kod mene je tako bilo, vise zatezu i natecene su u PMSu i obicno prestanu pre nego sto stigne vestica. Kada sam 28. dana ciklusa (dan kad ej trebalo da dobijem) po budjenju izmerila 37,0, a inace nisam imala posebno visoke temperature tokom lutealne faze (36.7 36,8 ) zaista sam posumnjala. I svakog narednog dana bila je 37,0....dok se nisam usudila da testiram. Testirala sam tek petog dana posto mi je kasnilo, nisam verovarala da je moguce posle dve i po godine non stop pokusavanja i tad je test bio debelo pozitivan, u roku od par sekundi i tamniji od kontrolne linije. Srecno devojke!![image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|