jelena038 -> RE: Znaci trudnoće II deo (9.4.2011 20:10:04)
|
nije me u ovoj temi bilo dugo, od kako sam i drugu crticu imala, pa opet dobila, malo sam se razocarala u sve i batalila nacisto. ne bih ni sad pisala ovde da nemam jedan grozan simptom, koji uzasno nervira, a ja nemam herca da iscitavam ovu temu ponovo, jer sto vise citam, sve vise se tripujem. naime, imam neki braonkast sekret vec nekoliko dana, toliko je odvratan da ne mogu da iscekam da dobijem i odem kod ginekologa da proverim od cega je. osim u slucaju da to moze da bude nek znak implantacije, mada mislim da bi to trebala da bude krv, a ne braokast iscedak. treba da dobijem za par dana, nemam nikakve druge simptome, ni grudi jos nisu pocele da bole, a redovno bole pred menzis. i da, imam jos jedan simptomcic.. svake noci se budim po par puta, glaaaaadna, zene, sramota me od sebe same sto nocu detetu kradem eurokrem, samo da nesto strpam u usta. eto. ne nadam se nicemu, testova mi puna fioka, nemam zivaca ni da ih radim, koliko sam se puta do sada razocarala, samo me nervira ovaj braon sekret. ako je neka imala slicna iskustva, bila bih jako zahvalna da mi ih napise.
|
|
|
|