RE: Nervira me kad... (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

Trcosava -> RE: Nervira me kad... (5.3.2016 12:02:33)

Nervira me što nikako da ljudi nauče pravilno korišćenje JER i JEL

wivern -> RE: Nervira me kad... (5.3.2016 21:53:29)

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Nervira me što nikako da ljudi nauče pravilno korišćenje JER i JEL

[sm=smiley20.gif]
Jer tako? [sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: Nervira me kad... (31.5.2016 20:45:37)

Nervira me kad moja svekrva pojaca televizor i blene u njega kao omadjijana,ne primecuje da uspavljujem boku i da B se smara pored nje![sm=hudicek1.gif]

eca89 -> RE: Nervira me kad... (31.5.2016 20:51:55)

A, ti joj fino kazes da utisa!

choopa choops -> RE: Nervira me kad... (31.5.2016 22:27:58)

...nemam bar malo vremena samo za sebe.

17 joka -> RE: Nervira me kad... (1.6.2016 0:00:45)

nervira me kad su ljudi oko mene neodgovorni

NadaR -> RE: Nervira me kad... (20.7.2016 10:38:26)

Nervira me gospodin muz !

Jos od prosle nedelje mu govorim da kupi pantalone za svadbu u subotu. Danas je srijeda , naravno da ih jos nije kupio . Najbolje bi bilo da ja odem pa da mi onda nabraja nedostatke . [sm=hudicek1.gif] Mogle su biti duze/krace , malo su pouske/ siroke , kakva je ovo boja ... [sm=smiley15.gif]

Generalno me nerviraju muskarci!

nata11 -> RE: Nervira me kad... (20.7.2016 20:55:22)

Nado moj u jedno isto odelo ide vec 5 godina - od nase svadbe [sm=smiley36.gif]
A da ga nateras da nesto kupi, pa to mu je smrtno. On kupi jedne kvalitetne cipele i to mu je i za posao, za izasle i setnje - ma za sve .

mali_mis -> RE: Nervira me kad... (22.7.2016 7:45:14)

Ne cita ono sto mu napisem. I onda mi postavi pitanje, a ja mu pre 2 min. napisem sta treba, zasto treba. I onda se napravim blesava pa c/p, i dobijem odgovor "Pa tako mi kazi" [sm=smiley29.gif] [sm=smiley36.gif]

Khaleesi -> RE: Nervira me kad... (28.7.2016 7:12:39)

Mene mm nekad tako iznervira da je to haos...
Kao da smo juce poceli da se zabavljamo, alsolutno nije ukljucen u desavanja, ne zanima ga trenutno nista osim tipa tva, ili neke gluposti koju mu je rekao sa posla neko, njegova sestra i slicno. Cak ni majku ne slusa ponekad, nego ja treba da pamtim sta je ona rekla?[sm=smiley29.gif]
A od mene ocekuje sve... Ja priznajem bila sam glupa sto sam sve sve sve radila sto se ocekivalo.... Bas sve.... Sada ce on da izvisi pa neka razmisli zasto je to tako....
kao da on ima vaznije prioritete od mene, eto tako nekako se ponasa.... A ja vodim celu kucu i decu, a sta je vaznije od toga?

isidora88 -> RE: Nervira me kad... (28.7.2016 7:45:12)

Nervira me moja neorganozovanost i muz kad mislo da cemo sve lako a zna da nam sve uvek prvo ide nizdbdicom pa tek onda se pojavi svetla tacka, ludim od tog baksuzluka[sm=hudicek1.gif]

Sanjalicaaa -> RE: Nervira me kad... (28.7.2016 8:29:56)

Kad se zene koje ostanu trudne ponasaju kao bolesne. Nista ne smeju, nista ne mogu, sve ih boli, i umiru. Bas se iznerviram kad cujem to prenemaganje.

branki* -> RE: Nervira me kad... (28.7.2016 8:34:06)

Sanjalice,ima takvih zena i kad nisu trudne[sm=smiley36.gif]ja sam sto puta rekla da cu i ja malo da budem kao takve zene,bog da me vidi,a ne zapinjem kao konj uvek i onda te tako i tretiraju,kao konja!gledam zaovu,ona se oazi svega, e moze tesko,ne moze peske,ne moze ovo,ne moze ono..

Sanjalicaaa -> RE: Nervira me kad... (28.7.2016 9:10:25)

Branki, isto. Ponekad pomislim da sam u stvari podsvesno ljubomorna jer ja rintam trudna/netrudna i uvek sve mogu.

branki* -> RE: Nervira me kad... (28.7.2016 9:17:30)

Isto i ja!

isidora88 -> RE: Nervira me kad... (28.7.2016 9:50:30)

Sanjalice j sam upravo takva bila u trudnoci, a bogami i sada. Kaze muz da me je jako razmazio[sm=jezicek.gif] ali bas me briga, sad je mnogo bolje jer uglavnom on sve radi oko kuce, tj.uvek on vise radi od kucnih poslova, naravno da i ja cistim i sredjujem ali on mnoooogo vise. I bas me briga, necu da izigravam neku super domacicu i da ne izlazim iz kuhinje, volim ovako, a i on se ne buni[sm=smiley1.gif]
Ja recimo ne volim kad se zene opterete kucom a njihovi muzevi nista ne pomazu, to ne mogu da shvatim, nije se ni moj muz gurao da cisti ali vremenom mu je to uslo u naviku, tacnije ja sam se promenila cim sam potpisala papir, u tom nekom periodu sam zatrudnela i pocela sa prenemaganjem[sm=jezicek.gif]
Ukalupila sam muza samo tako[sm=jezicek.gif]

Khaleesi -> RE: Nervira me kad... (28.7.2016 12:19:59)

Ja sam takodje uvek zapinjala,ma mogu ja sama, ja cu to pusti mene, i to me nigde nije dovelo na bolje, samo mi je gore... Mnogo stvari je na meni da se uradi, ali sada sam promenila pricu... Ako nece gospodin da uradi, ja ostavim, kazem i to je to. Ako ga zanima neka uradi ako ne Boze moj, zatrebace mu nesto pa posle nema...
Tako je bilo za tus kabinu, sve ga nesto mrzi pa zaboravi da je otpusi. Tako ja lepo njemu ne operem stvari za posao kada je rekao, pa posle nema cisto... E sutra je otisao da sredi kabinu... [sm=hudicek1.gif]
A da sam se prenemagala i folirala bilo bi mi i bolje i lakse... Takve zene lakse prodju u zivotu

branki* -> RE: Nervira me kad... (22.10.2016 8:56:39)

nervira me jedna uciteljica iz moje skole[sm=hudicek1.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Nervira me kad... (22.10.2016 9:25:58)

Branki i mene.[sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: Nervira me kad... (22.10.2016 9:28:21)

sanjice[sm=smiley36.gif]razumemo se!

isidora88 -> RE: Nervira me kad... (22.10.2016 9:55:54)

nervira me kad mi se spava i kad zevam po ceo dan[sm=hudicek1.gif]

MasnaMasnica -> RE: Nervira me kad... (22.10.2016 10:00:34)

Nervira me trenutno, kada nesto trazim a ne mogu to da nadjem.😈

IvanaSK RR -> RE: Nervira me kad... (22.10.2016 10:06:23)

Nervira me moja vristalina kad joj se spava, a ona vristi i nece da spava [sm=smiley36.gif]

Dragce86 -> RE: Nervira me kad... (17.9.2017 14:34:55)

Nervira me kad je neko nepismen ( ne zna kako se pise recca Ne ili sta ide spojeno, sta odvojeno, kad veliko slovo, kad malo ) a pritom zeli da se raspravlja kako ON/ONA to zna... A odljudskih osobina - tastina, glupost, sujeta, bezobrazluk,nevaspitanje, nekultura, samozivost, aljkavost...Ma, mnogo toga!

Sarav -> RE: Nervira me kad... (17.9.2017 20:17:54)

Nervira me kad mi neko soli mozak.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 13 [14] 15   Sledeća stranica >   >>