eca89 -> RE: Nervira me kad... (14.10.2014 17:50:56)
|
IZVORNA PORUKA: amelia IZVORNA PORUKA: eca89 Amelia draga, bas mi je žao[sm=smiley19.gif], ali glavu gore, bice vidjeces. E, sad ne znam koliko dugo pokusavate, mozda ste trebali oboje otici na pretrage, ti da uradis hormone, a opet ponavljam ne znam koliko dugo se trudite. Drzi se, puno te[sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif] Hvala ti eco uvek si tu dame ohrabris i oraspolozis [sm=smiley31.gif] pokusavsmo evo nekih 14 meseci mozda nije mnoogo ali nije ni malo.. racunamo da odemo na preglede za nekih 2 meseca ako nam do tada ne uspe [sm=smiley13.gif] mada imam redovne menstruacije. Ovulacije isto, pratim bazalnu temperaturu ali sigurno nesto ima sto nas koci [sm=smiley13.gif] Draga, ja se takodje slažem sa djevojkama, stres može da utiče i to mnogo. Želim ti da što prije ugledas svoje [sm=rozacrtici.gif] i da se odvojiš sama da živiš sa mužem, ali polako vidjećeš da će sve doći na svoje mjesto, mora znas kako kažu poslije kiše dodje sunce [sm=smiley36.gif][sm=smiley27.gif][sm=sloncek.gif].
|
|
|
|