New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Evo mojih rezultata.... Urin: sedimenti,2-3 le,malo bakterija (a ono što me najviše zabrinulo je vtc 25mg/dL,to je krv u mokraći jel tako ) GLU 4,5 mmol/L (4,1-6,4) to je super s obzirom da više nisam na sioforu Fe 9,8 umol/L (8,8-28,6) TP 62 g/L (64-83) proteini? ALT 27 U/L (0-55) AST 18 U/L (5-34) WBC 10,5 (4,8-8,50) Uvećani leukociti? NEU 6,91 (2,00-7,80) LYM 2,92 (0,6-4,10) MONO 0,449 (0,00-0,900) EOS 0,115 (0,00-0,700) Ovo je malo nisko? BASO 0,062 (0,00-2,50) ovo takođe,ne znam šta znače,vidim da je ka donjoj granici... RBC 4,00 (4,00-5,80) ovo su eritrociti,nisko jel da? HGB 125 g/L (120-170) Pošto je i gvožđe na donjoj granici,gleda se i hemoglobin,sve u svemu ne valja? HCT 35,6 (38-52) Ispod granice,opet vezano za eritrocite? MCV 31,3 pg (25-32) MCH 352 g/l (298-355) Ova dva blizu gornje granice,ne znam šta znače. RDW 12,3 % (11,5-15) PLT 290 (140-440) MPV 6,50 (7,70-25) I ovo je nisko. Žene pomažite,moram da odem s predznanjem kod dr,da me ne bi otkačio. Ovo mi ne deluje kao dobra ks. IZVORNA PORUKA: Milica cica Ništa strašno Jole, dobićeš verovatnoi gvožđe da piješ, to što ti je niže je sasvim normalno u trudnoći. I bela krvna zrnca su normalno povišena u trudnoći, a ti si bila i bolesna. Tako da no sikiriki, ništa to nije strašno. IZVORNA PORUKA: Jole84 Hvala ti Mici a ova krv u mokraći me baš brine,to je garant od nazeba Ništa,uzeću Elevit definitivno. IZVORNA PORUKA: Milica cica A već sam te pitala čini mi se, jel ti ne kontrolišeš insulin? IZVORNA PORUKA: Jole84 Nisu me dr upućivali da kontrolišem od kako sam trudna,moja IR je bila povišena nakon 2 sata od glukoze,kolko se sećam,ali ne previše,samo je kočila ovulacije,a siofor sam uzimala najmanju dozu 500 dnevno. IZVORNA PORUKA: Sanchy Jole moji leukociti su bili 17 tako da ne brini,,,gvozdje mi je oko sestog meseca palo isto tako na osam negde pa sam pila Tothemu i vrlo vrlo brzo mi sa bas popravilo ,tipa 28 IZVORNA PORUKA: Jole84 Meni je gvožđe i pre trudnoće tako padalo,al ga povratim hranom. U zadnje vreme nisam ništa uzimala,tako da je ovo realno stanje. Hvala vam,utešiste me IZVORNA PORUKA: Milica cica Jole nas dve imamo istu krvnu sliku i urin Elem, meni su: leukociti 10,8 eritrociti 3,41 hemoglobin 104 glukoza 3,0 Urin: eritorciti 20-tak svežih proteini 1 bakterija malo leukociti 2 Jole jesi nosila nalaze dr? Šta ti je rekao za eritrocite u urinu? IZVORNA PORUKA: Jole84 Mico prepisivale smo Meni je dr rekao da su to normalni rezultati za trudnoću,a i s obzirom da sam bila bolesna. Ipak,videću šta kaže moj dr sledeće nedelje,njemu više verujem nego državnom. Baš me zanima šta će tebi da kaže. IZVORNA PORUKA: Milica cica Videćemo, ja sam mislila da sutra ponovim urin privatno, čisto da budem sigurna. Mada i ja verujem da je to normalno za trudnoću ipak su tu i bubrezi opterećeni. IZVORNA PORUKA: Jole84 Samo puno tečnosti,limunade,brusnice... IZVORNA PORUKA: Milica cica Pričala sam sa kumom koji je lekar i kaže on da su to normalni nalazi za trudnoću, ja sam uzela brusnicu pa ću popiti po šolju dnevno čisto preventivno, inače stalno pijem prolom vodu.