Andrea W -> RE: Vas više u krevetu (grupnjak) (7.7.2017 15:23:15)
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: Andrea W Nisam ja imala ovakvih izleta do sada bez njega. Ne bih to ni precesto radila. Ako bih osetila potrebu da radim to cesce, onda bi to znacilo da mi nesto u odnosu sa njim fali, a to sada nije slucaj. A kada po nekad pozelis da budes sa nekim drugim, kada spavaa sa drugom na muzeve oci, on sa drugaricom na tvoje oci, to je ok? Ne mislis da u braku nesto ne funkcionise kako treba ako vec imas potrebu i za te avanturice? Mislim meni je to ok, imas brakove gde se partneri savrseno razumeju i slazu u svemu osim u sexu, pa zasto ne potraziti nesto sa strane... Ali onda ne mozemo da kazemo da u braku sve lepo funkcionise. Zurim sad nesto, ali da probam na brzinu da odgovorim... Ja ne mislim da su svi ljudi isti. Nas seks je odlican, redovan, ali ponekad pozelim promenu, trenutnu. Obicno pozelim nesto sto se inace ne radi, a to moze biti trojka. Mozda sam delom i biseksualna, jer me prvlace lepe devojke i volim da probam seks sa njima, ali nikako ne bih imala biseksualnu vezu. Ne znam da li sam uspela nesta sad da pojasnim, ali tako je.
|
|
|
|