Andrea W -> RE: Vas više u krevetu (grupnjak) (26.6.2017 0:35:30)
|
Evo, da se pohvalim [sm=smiley1.gif] Pre nedelju dana oprobala sam se u "trojkama", a juce i u "cetvorkama" i utisci su pomesani. U trojkama smo bile nas dve devojke i jedan decko (svi smo u tridesetim). Zanimljivo je da oni nisu u vezi, odnosno svi smo prvi put imali seks medjusobno, mada se njih dvoje druze. Bar su mi tako rekli. Ja devojku znam vrlo, vrlo povrsno, iz prolaza. Mogu da kazem da je sam seks bio fantastican! Ko to voli, jednostavno se uzbudi zbog samog dogadjaja i onda je sve lakse. Mogu i o detaljima da pisem, ali ne znam da li je prikladno. Sto se seksa u cetvoro tice, ucestvovali smo ja i moj muz, i nasi prijatelji. Do toga je doslo prilicno neocekivano, tacnije nista nismo planirali, nego smo sedeli kod kuce i druzili se, a onda se povela tema o seksu i o raznoraznim iskustvima, pa smo saznali da su i oni u fazonu da bi probali grupni seks, ali ne znaju koga da pitaju. Moram priznati da ne znam da li da budem zadovoljna sto je do toga doslo, s obzirom da se znamo i da cemo se i ubuduce vidjati, a radili smo sta smo radili. Moj suprug je u fazonu da bi opusteno opet s njima u grupnjak, ja ne znam sta da mislim. Eto, u najkracem, a moze i opsirnije, ako treba [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|