Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 27.6.2017 12:22:24
|
|
|
|
Pappa.D
|
Sa zadnjom rečenicom sa apsolutno slažem.
|
|
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 3.7.2017 10:14:49
|
|
|
|
Belgrade1976
|
IZVORNA PORUKA: Andrea W Posle prvog peha ubio ga blam, ali se brzo oporavio Ne vidim što je to "peh"?Pa čovek u krevetu sa dve zgodne i lepe devojke,ostvaruje i neku svoju fantaziju i ne sme da svrši brzo? Pa da je odmah izdržao sat vremena i više,to bi mi bilo čudno..
< Poruku je uredio Belgrade1976 -- 3.7.2017 10:15:08 >
|
|
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 3.7.2017 23:32:15
|
|
|
|
Andrea W
|
Ne znam, on je to doziveo kao peh, mi mu nismo to uzele za zlo A, hvala za ovo "zgodne i lepe devojke"!
|
|
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 5.7.2017 15:21:04
|
|
|
|
Belgrade1976
|
Ma kakav peh,on je bre jedan srećnik Nego,koja je uspela oralno da ga iznenadi pa čovek dožive "peh"? Nema na čemu,pa logično je da je tako..:)
< Poruku je uredio Belgrade1976 -- 5.7.2017 15:22:53 >
|
|
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 5.7.2017 23:10:08
|
|
|
|
Andrea W
|
Ja sam bila ta "srecnica"!
|
|
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 6.7.2017 8:41:18
|
|
|
|
Belgrade1976
|
Što pod navodnicima?
|
|
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 6.7.2017 9:05:32
|
|
|
|
Sandricak
|
Nisam ja za ovo... ne volim svoje da delim.
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 6.7.2017 9:14:47
|
|
|
|
Belgrade1976
|
Konkretno,Andrea u jednoj od situacija nije delila nikog ni sa kim..:) Mene je (znam da sam sebičan) samo privlačila varijanta sa dve (ili više ) devojaka..Slažem se sa tobom da ne bih da delim svoje..sem sa nekom devojkom..
< Poruku je uredio Belgrade1976 -- 6.7.2017 9:15:35 >
|
|
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 6.7.2017 9:15:57
|
|
|
|
Sandricak
|
ne privlaci me ni to sa dve cure... u tajnosti.. ja nisam za ni u jednoj varijanti...
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 7.7.2017 0:42:57
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Andrea W Nisam ja imala ovakvih izleta do sada bez njega. Ne bih to ni precesto radila. Ako bih osetila potrebu da radim to cesce, onda bi to znacilo da mi nesto u odnosu sa njim fali, a to sada nije slucaj. A kada po nekad pozelis da budes sa nekim drugim, kada spavaa sa drugom na muzeve oci, on sa drugaricom na tvoje oci, to je ok? Ne mislis da u braku nesto ne funkcionise kako treba ako vec imas potrebu i za te avanturice? Mislim meni je to ok, imas brakove gde se partneri savrseno razumeju i slazu u svemu osim u sexu, pa zasto ne potraziti nesto sa strane... Ali onda ne mozemo da kazemo da u braku sve lepo funkcionise.
|
|
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 7.7.2017 0:51:28
|
|
|
|
World
|
Bubulence, kvaris zurku, pusti zene nek malo mastaju..
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 7.7.2017 1:01:11
|
|
|
|
bubulence
|
Hahaha sorry, necEm da kvarim raspolozenje, samo pitam . Inace, ja mislim da ga ne bih probala. Mnogo mi je i jedan u poslednje vreme
|
|
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 7.7.2017 15:23:15
|
|
|
|
Andrea W
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: Andrea W Nisam ja imala ovakvih izleta do sada bez njega. Ne bih to ni precesto radila. Ako bih osetila potrebu da radim to cesce, onda bi to znacilo da mi nesto u odnosu sa njim fali, a to sada nije slucaj. A kada po nekad pozelis da budes sa nekim drugim, kada spavaa sa drugom na muzeve oci, on sa drugaricom na tvoje oci, to je ok? Ne mislis da u braku nesto ne funkcionise kako treba ako vec imas potrebu i za te avanturice? Mislim meni je to ok, imas brakove gde se partneri savrseno razumeju i slazu u svemu osim u sexu, pa zasto ne potraziti nesto sa strane... Ali onda ne mozemo da kazemo da u braku sve lepo funkcionise. Zurim sad nesto, ali da probam na brzinu da odgovorim... Ja ne mislim da su svi ljudi isti. Nas seks je odlican, redovan, ali ponekad pozelim promenu, trenutnu. Obicno pozelim nesto sto se inace ne radi, a to moze biti trojka. Mozda sam delom i biseksualna, jer me prvlace lepe devojke i volim da probam seks sa njima, ali nikako ne bih imala biseksualnu vezu. Ne znam da li sam uspela nesta sad da pojasnim, ali tako je.
|
|
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 9.7.2017 9:50:48
|
|
|
|
vocicana
|
Definitivno si nas prosvetlela ovde, ja ne znam sta bih ti rekla. Imas pojacan sexualni nagon, super.
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 9.7.2017 22:57:55
|
|
|
|
Andrea W
|
Neko je propustio dobru priliku da cuti...
|
|
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 10.7.2017 8:41:22
|
|
|
|
Belgrade1976
|
Ok,ne treba osuđivati devojku što iskreno priznaje šta je uzbuđuje..Sa druge strane,ni vi koje ne biste uradile tako nešto isto tako ste u pravu..Različiti smo..Ja kao muško ne mogu da kažem da ne bih učestvovao u npr trojci sa još jednom ženskom osobom,ali isto tako ne bih voleo da moja žena ide i radi nešto meni iza leđa..Jeste sebično sa moje strane,ali verovatno zato i ne insistiram npr na ispunjenju neke moje fantazije..Mada,jedno je kada nešto radimo zajedno i oboje znamo za to, i kada recimo ona bez mog znaja ode u trojku ili bilo koju kombinaciju..
< Poruku je uredio Belgrade1976 -- 10.7.2017 8:42:56 >
|
|
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 27.3.2018 22:22:56
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Onda zato najbolje da oboje odu u svingerski klub Ja nisam u ovom fazonu, ne privlači me vise osoba u krevetu. Volim da se posvetim muskarcu, i on meni.
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 27.3.2018 22:27:47
|
|
|
|
mama Jo
|
Apsolutno nije moj fazon, a ni mm... mi se savrseno zabavimo sami 👌
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 27.3.2018 22:40:55
|
|
|
|
lesica
|
Mi smo se dogovorili da ćemo se baviti svingerajem kad budemo matori penzosi!
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 28.3.2018 6:57:37
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Mi smo se dogovorili da ćemo se baviti svingerajem kad budemo matori penzosi! isto. Doduse ne bas matori penzosi ali ono kad nam deca odrastu
|
|
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 28.3.2018 11:36:38
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Mi smo se dogovorili da ćemo se baviti svingerajem kad budemo matori penzosi! I mi imamo te priče
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 28.3.2018 12:18:12
|
|
|
|
jess021
|
Na ovu temu mi je asocijacijat Samantha iz Sex i grad, kad Ricardu za rodjendan dovede onu ribu u krevet Ja sam isuvise posesivna za tako nesto.
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 28.3.2018 12:30:08
|
|
|
|
Ana RR
|
E da, Jess malo škakljivih priča je uvek dobro došlo, podižu "moral" oboma
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 28.3.2018 12:36:09
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Pa ni mi sad ne bi to hteli . Al kad omatoris bas mislim da ces jedva vec hteti da ga se otarasis i da si se pomirio da ces umreti sa njim pa ajd malo "svezine" jos ako je neka piletina i za njega i za mene. Ihaj...
|
|
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 28.3.2018 12:39:09
|
|
|
|
lesica
|
DakleM, skuplja se ekipa
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?