Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 14.8.2013 14:57:52
|
|
|
|
Shishica
|
Dobro, lazem..ne bi mogla da budem sa drugim..
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 1.10.2013 8:50:36
|
|
|
|
foursome
|
IZVORNA PORUKA: Наташица ух, како би ја радо пробала. било коју комбинацију! ако муж не жели, да мене пусти да се играм са још којим. он може да гледа, мени је сасвим свеједно. или си in or out :) мислим, испунила бих и ја њему жељу па би пристала и са женом. мада, мислим да је групњак већа жеља мени него њему, али мислим да би нам мало пријало "освјежења". Ja se uvek pitam zasto majka priroda nije spojila nekoga kao ja sa nekim kao sto je Natasica. Ovako oboje nemamo odziv sa one druge strane
< Poruku je uredio foursome -- 1.10.2013 8:51:04 >
|
|
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 15.12.2013 0:40:39
|
|
|
|
grayhund
|
bar` vece, tema je zanimljiva, vidim da su zene odbojne u prilicnom broju. Supruga i ja smo razgovarali na temu i shvatili da nemamo problem sa tim i da nas to oboje privlaci. No medjutim, kako naci par istih shvatanja...to je nevolja. Probali smo jednom preko nekog od domacih portala i posle par razmenjenih sms-ova smo shvatili da je u pitanju prevara..skidaju po 100nak kinti po poruci, cile mile, ..a ovamo nista. Izgleda da je u ovoj nasoj zemlji sve fake.
|
|
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 2.10.2014 22:39:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Didy cekam te ovde A i Bubi
|
|
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 2.10.2014 22:42:56
|
|
|
|
bubulence
|
a neee, nikada mi ne bi palo na pamet, mislim mozda jedino kada citam postove koje pisete didy i ti ali ovako jok , ako si me imala u planu za nesto, odbijam te
|
|
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 2.10.2014 22:44:04
|
|
|
|
Anoniman
|
ne, ne , nisam ni ja za grupnjak, nego ako nastavimo ovde salu, nece da nas kazne moderatori
|
|
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 2.10.2014 22:47:58
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: grayhund bar` vece, tema je zanimljiva, vidim da su zene odbojne u prilicnom broju. Supruga i ja smo razgovarali na temu i shvatili da nemamo problem sa tim i da nas to oboje privlaci. No medjutim, kako naci par istih shvatanja...to je nevolja. Probali smo jednom preko nekog od domacih portala i posle par razmenjenih sms-ova smo shvatili da je u pitanju prevara..skidaju po 100nak kinti po poruci, cile mile, ..a ovamo nista. Izgleda da je u ovoj nasoj zemlji sve fake. UM ko se sali taj pola misli Ima zainteresovanih ako Bubi nece
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 2.10.2014 22:48:24
|
|
|
|
bubulence
|
cuti, ko zna sta bi nam na kraju palo na pamet
|
|
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 2.10.2014 22:49:22
|
|
|
|
Anoniman
|
ahahaha Di , ti da ti vidimm muza prvo ahahahha
|
|
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 2.10.2014 22:49:59
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Ima zainteresovanih ako Bubi nece hahaahah da da
|
|
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 2.10.2014 22:51:03
|
|
|
|
Didy
|
Hahaha, lude ste skroz. Odoh ja u duo, pozdravljam vas.
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 2.10.2014 22:51:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Vi ste lude ahahhah bezim ja odavde
|
|
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 2.10.2014 22:53:05
|
|
|
|
bubulence
|
didy gde ces bre, muz mora da se odmara!!!!
|
|
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 2.10.2014 22:54:35
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama ahahaha Di , ti da ti vidimm muza prvo ahahahha Ma bre ne nudim se ja, ni u ludilu! Citirala sam ti post. Neko je pisao da bi voleo grupnjak pa reko da imas u vidu Nego ti si mala a moj muz krupan, samleo bi te Jedva se ja izborim
< Poruku je uredio dijana1 RR -- 2.10.2014 22:55:56 >
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 2.10.2014 22:54:55
|
|
|
|
17 joka
|
Di, joj boze
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 2.10.2014 22:56:53
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR IZVORNA PORUKA: Unina mama ahahaha Di , ti da ti vidimm muza prvo ahahahha IZVORNA PORUKA: Unina mama ahahaha Di , ti da ti vidimm muza prvo ahahahha Ma bre ne nudim se ja, ni u ludilu! Citirala sam ti post. Neko je pisao da bi voleo grupnjak pa reko da imas u vidu Nego ti si mala a moj muz krupan, samleo bi te Jedva se ja izborim hahahhahah odoh ja da malo vidim na fb, kakv ti je muz ,ko ti kaze da sam mala, ne volm ja ove nepoaznte upadace, pre bih da se menjam sa nekim poznatim ahahhah
|
|
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 2.10.2014 23:03:04
|
|
|
|
bubulence
|
UM jedva sam ti nasla muza na fb... mozda se i predomislim za grupnjak
|
|
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 2.10.2014 23:10:53
|
|
|
|
jovicaa
|
ma gde da se smaram sa grupnjakom, mnogo veliko cimanje u poslednje vreme sam tako frigidna da mi i ovaj redovan seks predstavlja opterecenje, a kamoli tako nesto
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 27.12.2014 23:59:14
|
|
|
|
Maraj
|
Ne ne i ne. Nisam ja za to. To je ipak cin izmedju dvoje ljudi
|
|
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 28.12.2014 13:20:28
|
|
|
|
jelenica011
|
za mastanje da, ostvariti ne
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 28.12.2014 15:17:32
|
|
|
|
cetvrtko
|
prvise sam ljubomorna za tako nesto i vjerovatno bi ih sve pobila a mm-a osudila na vjecni kucni pritvor ali voljela bi da nisam i da nekada probam ...... mada mozda bolje ovako do duse
|
|
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 28.12.2014 19:12:48
|
|
|
|
opcinjena
|
Moj muz insistira na triojku sa zenom.. Ja trazim muskarca i tako mu zatvorim usta
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 27.10.2016 11:42:07
|
|
|
|
mali_mis
|
Jbg ja ovo nisam probala Imala sam poziv da budem treca osoba, ali mi je bilo bezveze jer mi se tip uopste nije svidjao, ali ni malo.
|
|
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 27.10.2016 11:55:28
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Nisam probala ali me ovo ni ne privlaci, ali uopste, ni sa jos jednim tipom ali ni sa zenom.
|
|
|
|
RE: Vas više u krevetu (grupnjak) 27.10.2016 12:02:38
|
|
|
|
emicaa
|
niti sam probala,niti bih da probam...osim u slucaju da se bacim na snimanje filmova za odrasle
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?