RE: otisak trudnickog stomaka (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

Veca77 -> RE: otisak trudnickog stomaka (23.4.2012 15:50:38)

Meni se ideja svidja i uvek bi naslo mesta negde na zidu. Verujem da skuplja prasinu kao i bilo sta drugo sto okacimo na zid.

Minna, mozes li i meni da posaljes info o tome gde, kako i za koliko para se ovo radi? Jeste da imam jos dosta vremena, ali nije na odmet da na vreme budem informisana. [sm=smiley1.gif]

Bebilina -> RE: otisak trudnickog stomaka (23.4.2012 16:28:09)

Jellena lepota je u oku posmatraca a o ukusima ne treba raspravljati. [sm=smiley1.gif] Meni se licno prva svidja jako, ostale manje-vise. Ali verujem da je to i do narudzbine klijenata [sm=smiley1.gif]
Ne znam da li je zena umetnica ili ne (to minna zna [sm=smiley1.gif]) ali i o tome ne treba polemisati jer je uvredljivo (govorim kao neko ciji rad trpi umetnicku i kreativnu kritiku).
O kicu takodje- gde zivim ovo nije kic i ima i izlozba na temu materinstva. Sta bi tek rekla da si videla izlozbu vagina [sm=smiley36.gif]
A uspomene od bebe- mene tu ne pitaj, ja sam ta koja cuva pupak i drago mi je sto je tako jer moje dete voli da otvori SVOJU kutiju i gleda svoje narukvice iz bolnice, prvu loknu, prvu garderobicu... Svi drugacije gledamo na uspomene i dozivljavamo to bljak ili ne [sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: otisak trudnickog stomaka (23.4.2012 23:32:05)

ja imam nesto slicno - u petom messecu mi je pocelo ponestajati garderobe, pa kako umem da prepravljam odecu, napravila sam lutku za krojenje po sebi od kese, papira i sirokog selotejpa, tako da sad imam lutku za trudnice [sm=smiley36.gif] sve od vrata do kukova i otisak svog stomaka u 5.mesecu
ne znam sta cu sada sa njom ali sigurno je ne bacam. u novom stanu dobice neko mesto, evntualno cu je presvuci nekim materijalom pa ce biti unikat ukras

Bebilina -> RE: otisak trudnickog stomaka (23.4.2012 23:44:00)

Genijalno Black Betty [sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif]

MajaMV -> RE: otisak trudnickog stomaka (26.11.2012 21:20:44)

Sudeci po velicini mog stomaka ja zaista ne znam gde da nadjem toliki zid da postavim otisak[sm=jezicek.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]