Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 24.2.2011 10:24:52
|
|
|
|
Jele
|
joj wini, čitam i plačem, jednostavno sam bez reči ako postoje čuda, molim Boga da se desi...
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 24.2.2011 20:11:47
|
|
|
|
winieana
|
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 24.2.2011 20:15:56
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 25.2.2011 13:50:26
|
|
|
|
mirks
|
andrijana je pre pola sata javila na fb da je stefan otisao medju andjele
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 25.2.2011 13:51:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Neka ga andjeli cuvaju
< Poruku je uredio miljanaM -- 25.2.2011 13:52:22 >
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 25.2.2011 13:52:03
|
|
|
|
minavb
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 25.2.2011 13:52:22
|
|
|
|
indy_25
|
O boze bas mi je zao Wineana
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 25.2.2011 13:52:57
|
|
|
|
Dada81
|
Neka počiva u miru,sa anđelima... Teško bilo šta reći..
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 25.2.2011 13:54:13
|
|
|
|
Jele
|
Neka počiva u miru dete drago
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 25.2.2011 13:54:20
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: mirks andrijana je pre pola sata javila na fb da je stefan otisao medju andjele Joa, strasno bas sam se ptresla sve sam mislila desice se neko cuda, pa ce bebi biti bolje! E doktori sta uradise.... Ljuta sam mnogo sam ljuta na nase doktore sto se ponasju tako kao se ponasaju, nemam reci kada ce vec neko od njih da odgovara za svoje postupke?
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 25.2.2011 13:55:37
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 25.2.2011 13:55:52
|
|
|
|
mirks
|
IZVORNA PORUKA: Rivana IZVORNA PORUKA: mirks andrijana je pre pola sata javila na fb da je stefan otisao medju andjele Joa, strasno bas sam se ptresla sve sam mislila desice se neko cuda, pa ce bebi biti bolje! E doktori sta uradise.... Ljuta sam mnogo sam ljuta na nase doktore sto se ponasju tako kao se ponasaju, nemam reci kada ce vec neko od njih da odgovara za svoje postupke? i ja sam se nadala
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 25.2.2011 13:56:32
|
|
|
|
pepeljuga
|
pocivaj u miru, mali andjele
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 25.2.2011 13:56:55
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: mirks IZVORNA PORUKA: Rivana IZVORNA PORUKA: mirks andrijana je pre pola sata javila na fb da je stefan otisao medju andjele Joa, strasno bas sam se ptresla sve sam mislila desice se neko cuda, pa ce bebi biti bolje! E doktori sta uradise.... Ljuta sam mnogo sam ljuta na nase doktore sto se ponasju tako kao se ponasaju, nemam reci kada ce vec neko od njih da odgovara za svoje postupke? i ja sam se nadala
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 25.2.2011 14:01:54
|
|
|
|
marija32
|
Pocivaj u miru mali andjele
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 25.2.2011 14:02:45
|
|
|
|
mejvis
|
Srce malo nedužno, mnogo mi je žao.... Iskreno saučešće porodici... A tog lekara bi trebalo zatvoriti i nedati mu nikada više da dodje u priliku da uništi još neki mali nedužan život! Gde je pravda u ovoj zemlji i dokle će više lekari moći tako nesavesno i neodgovorno da se ponašaju bez posledica....
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 25.2.2011 14:03:56
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 25.2.2011 14:04:55
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: mejvis Srce malo nedužno, mnogo mi je žao.... Iskreno saučešće porodici... A tog lekara bi trebalo zatvoriti i nedati mu nikada više da dodje u priliku da uništi još neki mali nedužan život! Gde je pravda u ovoj zemlji i dokle će više lekari moći tako nesavesno i neodgovorno da se ponašaju bez posledica.... Ocigledno ne postoji!!!!!!!!!!!! Kad vec svako moze da se igra i sebe naziva DR!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 25.2.2011 14:08:40
|
|
|
|
Olga75
|
andjele mali moje saucesce
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 25.2.2011 14:10:03
|
|
|
|
Snelle
|
Baš mi je žao Jadna bebica
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 25.2.2011 14:11:40
|
|
|
|
minavb
|
Ne znam sta bih rekla, samo se plasim da taj lekar nece odgovarati.
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 25.2.2011 14:14:49
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: minavb Ne znam sta bih rekla, samo se plasim da taj lekar nece odgovarati. E to i ja kazem, ali dokle vise tako!!!! Uh kako sam besna....
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 25.2.2011 14:17:32
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: miljanaM IZVORNA PORUKA: minavb Ne znam sta bih rekla, samo se plasim da taj lekar nece odgovarati. E to i ja kazem, ali dokle vise tako!!!! Uh kako sam besna.... I ja bas sam besna uh.... on ce i dalje raditi i ko zna koga sve jos upropastiti......
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 25.2.2011 14:21:35
|
|
|
|
mihi
|
Jako mi je žao, iskreno saučešće Andrijani.
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 25.2.2011 14:24:38
|
|
|
|
mirks
|
IZVORNA PORUKA: Rivana IZVORNA PORUKA: miljanaM IZVORNA PORUKA: minavb Ne znam sta bih rekla, samo se plasim da taj lekar nece odgovarati. E to i ja kazem, ali dokle vise tako!!!! Uh kako sam besna.... I ja bas sam besna uh.... on ce i dalje raditi i ko zna koga sve jos upropastiti...... kako moze nocu da spava pitam se?!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?