Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 22.2.2011 18:16:29
|
|
|
|
choopa choops
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 22.2.2011 21:12:25
|
|
|
|
winieana
|
SUTRE SMO U KURIRU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAVILI SU MI SAD!!
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 22.2.2011 21:27:26
|
|
|
|
Anoniman
|
winieana,ima li napretka kod bebice?
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 22.2.2011 21:28:55
|
|
|
|
IVA 11
|
Citamo sjutra...Stvarno ima li napretka ikakvog?
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 23.2.2011 9:10:56
|
|
|
|
eni26
|
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 23.2.2011 18:47:20
|
|
|
|
winieana
|
nazalost danas nismo izasli u novinama i ako mi je javljeno ali sam imala strasnu traumu kad sam otisla u bolnicu jer kako su presvlacili bebca neko mu nije zatvorio oci pa kad sam ga videla pala sam u nesvest a kad su me povratili objasnili su mi da je on u dubokoj komi i da se nece probuditi nazalost, to je samo bila glupa greska sestara jer ni one nisu primetile inace bi mu zatvorile oci. doneli su me kuci....
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 23.2.2011 18:48:17
|
|
|
|
winieana
|
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 23.2.2011 18:50:38
|
|
|
|
Anoniman
|
O Boze!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 23.2.2011 18:50:45
|
|
|
|
jabudic
|
Winieana, uzasno mi je zao i tesko sto je tako, sve sam se nadala nekom cudu...
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 23.2.2011 18:50:46
|
|
|
|
IVA 11
|
Uh Andrijana, ima li Boga da plate oni koji su te doveli u ovu strasnu situaciju? Jako mi je zao zbog svega sto prolazis, zbog tudje greske.
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 23.2.2011 18:51:29
|
|
|
|
isidora88
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 23.2.2011 18:54:30
|
|
|
|
Brana
|
Ovo je nevidjeno gresna im dusa
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 23.2.2011 19:02:39
|
|
|
|
anajid
|
Joj zivote Srce me boli
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 23.2.2011 19:04:47
|
|
|
|
marija32
|
Ovo je strasno
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 23.2.2011 19:17:06
|
|
|
|
indy_25
|
IZVORNA PORUKA: winieana nazalost danas nismo izasli u novinama i ako mi je javljeno ali sam imala strasnu traumu kad sam otisla u bolnicu jer kako su presvlacili bebca neko mu nije zatvorio oci pa kad sam ga videla pala sam u nesvest a kad su me povratili objasnili su mi da je on u dubokoj komi i da se nece probuditi nazalost, to je samo bila glupa greska sestara jer ni one nisu primetile inace bi mu zatvorile oci. doneli su me kuci.... Ne razumijem jel jos uvijek ziv bebac. Joj mila svaka ti cast koliko hrabrosti imas i da pises o tome. Bori se do kraja a ja se molim bogu da posalje cudo neko i da sve bude dobro
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 23.2.2011 19:26:27
|
|
|
|
winieana
|
AKO IMA NEKI ADVOKAT KOJI BI POGLEDAO DOKAZE KOJE POSEDUJEM I AKO IMA OSNOVA DA SE TUZE I TRAZI IM SE ODSTETA NUDIM 50% OD DOBIJENE ODSTETE
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 23.2.2011 19:29:59
|
|
|
|
indy_25
|
Pa sigurno da ima advokat ima ih puno obidji sve ustanove izadji na televiziju ne daj da se presuti ovo. Nikakva ti odsteta ne moze nadoknaditi bebu nazalost daj ako treba cijelu odstetu advokatu samo nek kazne govna.
< Poruku je uredio indy_25 -- 23.2.2011 19:31:35 >
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 23.2.2011 19:55:26
|
|
|
|
mirks
|
svaki put kada dodjem na ovu temu bude mi iznova i iznova isto tesko kao i prvi put kada sam je procitala ...iako kazes da nema nade ja u dubini srca zelim da verujem da ce Bog dati tvom malom borcu da prezivi i da sazna kako se njegova majka borila za njega...drzi se draga...svi smo uz tebe
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 23.2.2011 20:04:19
|
|
|
|
Olga75
|
Andrijana , da li je Stefan ziv?
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 23.2.2011 20:07:10
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: olga75 Andrijana , da li je Stefan ziv? Malo pre sam procitala na fb, ziv je jos uvek... ovo je napisala pre 11h posle krize koju je imao radili su mu skener mozga i rekli su mi da se ne nadam da ce se probuditi jer je ostecenje veliko
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 23.2.2011 21:29:14
|
|
|
|
dijana1*
|
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 24.2.2011 8:57:30
|
|
|
|
bojana86
|
Joj majko moja mila ,dusa me boli...... svaka ti cast na hrabrosti i istraj u tome da istina izadje na vidjelo... dusa mala i nevina ispasta zbog idiotizma doktorskog!!!!
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 24.2.2011 10:14:25
|
|
|
|
mihi
|
Nazalost, ne želim da obeshrambrim Andrijanu ali znam za bar tri slučaja ovakvih grešaka ginekologa a nisam čula da je iko osuđen, zatvoren, kažnjen oduzimanjem licence, mislim da su pravda, zakon, moral odavno napustili ovu zemlju.
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 24.2.2011 10:21:04
|
|
|
|
Jele
|
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?