Buba Mira
|
Gde ste, mačkice! ♥️Drago mi je da vas vidim! Moja stara ekipa, čoveče. E sad, da iznesem problem. Početkom marta radila sam redovan sistematski ginekološki pregled. Svi nalazi uredni, PAPA 2 grupa, VS 3 grupa, kaže dr da je sve ok, bez terapije, preporuka da ako budem imala neke tegobe koristim Poliginaks ili Kantarion. Nisam koristila ništa jer nisam imala nikakvih tegoba. Stalan partner i odnosi bez ikakvih tegoba. 8 dana nakon mog pregleda, dolazi mi čoek, inače ne živimo u istoj državi, i prvih par dana sve ok, četvrti dan čovek mi bukne. 😄 Bukvalno, osip po preponama, crvenilo, haos. Ode nazad u svoju rodni kraj, pravo kod urologa, i dr mu kaže ni pet ni šest nego da ga je "partnerka nečim zarazila". Odmah mu roknuo antibiotike a da mu nije ni bris uradio, pa sam poludela i rekla mu da ne pije ništa dok ne uradi bris. Ja odmah zvala moju dr, žena me smiruje, kaže sve je ok, zakazala mi je za sledeću nedelju na moj zahtev neke dodatne briseve i andrake. E sad, mene zanima da li sam stvarno ja njega mogla da zarazim nečim, i to tako strašnim a da ja pritom nikakve tegobe nemam ti tada ni sada, i čime sam to mogla da ga zarazim, navodno, pa da tako burno reaguje? Ako sam ga uopšte i zarazila ičim, u šta iskreno sumnjam, al'' ajde da pitam, jer ne znam šta može da bude. Nikad u životu nisam imala nikakav problem sa bilo kakvim bolestima tamo dole. 🙄
|