Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Grupe vaginalnog sekreta 4.6.2010 14:01:40
|
|
|
|
Iva979
|
Dobro je da je papa II, to je jako vazno. Sto kaze Cipi, nemoj nista sama, vidi sa dr, dace ti sigurno neke vaginaletice
|
|
|
|
RE: Grupe vaginalnog sekreta 4.6.2010 14:05:39
|
|
|
|
Rivana
|
Kada sam radila kolposkopiju uradjen mi je papa i vaginalni dr je rekao tada da je sve ok i da ako je papa II vidimo se tek sledece godine na redovnoj kontroli, medjutim sad me zbunio ovaj vaginalni
|
|
|
|
RE: Grupe vaginalnog sekreta 4.6.2010 15:15:40
|
|
|
|
Maza82
|
Meni su upravo stigli rezultati pape i piše II grupa, a sekret mi je rekla da sam treća... Piše pored leukocita puno krstića, što znači upala, oni su napisali hronična. Sada čekam rezultate HPV-a i rekla mi je da odradim briseve u srijedu.
|
|
RE: Grupe vaginalnog sekreta 5.7.2010 18:52:13
|
|
|
|
dobro bice iz bajke
|
Draga i ja sam imala problem kao i ti..Dr mi je dala Orvagil.,tablete i vaginalete..Isti dan smo mm i ja popili po pet tableta tako nam je rekla Dr.uvece sam pocela sa vaginaletama 6 noci po jedna.Hvala bogu nemam vise problem dva meseca i ne mogu da verujem u to..Ranije sam samo ja koristila terapiju,i ja se izlecim ali mi mm prenese i tako u krug.Moj problem je resen..
|
|
|
|
RE: Grupe vaginalnog sekreta 5.7.2010 19:05:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobro biće iz bajke, drtaga koju bakteriju ste imali tačno., ako smem da pitam?
|
|
|
|
RE: Grupe vaginalnog sekreta 5.7.2010 19:10:46
|
|
|
|
dobro bice iz bajke
|
Imala sam pojacan sekret treca grupa,neprijatnog mirisa.Sada sam na poslu mogu napisati nalaz kada dodjem kuci.Ova terapija mi je zaista pomogla.
|
|
|
|
RE: Grupe vaginalnog sekreta 30.8.2010 19:15:53
|
|
|
|
preplasena
|
cao svima citala sam sta ste napisali i malo me je smirilo ali samo malo ja imam trecu grupu sekreta i nalaz papa neznam koja je grupa ali ima nesto moj ginekolog kaze da je to najverovatnije zbog infekcije ali moram da ponovim za 2 meseca i moram da uradi mikoplazmu ureaplazmu i hlamidiju i jako sam se prepala iako moj doktor kaze da nije nista toliko strasno.inace planiram bebu i neide.ako neko zna nesto neka napise puno mi bi znacilo.unapred hvala.
|
|
|
|
RE: Grupe vaginalnog sekreta 30.8.2010 19:26:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Imaš posebnu temu za ureoplazmu, posebnu za hlamidiju, ako želiš da čitaš. Gore u uglu ti je pretraživač, pa će ti izbaciti temu. Sve to nije toliko strašno, ne moraš biti toliko uplašena, ali naravno treba da se izleči.
|
|
|
|
RE: Grupe vaginalnog sekreta 5.10.2010 17:56:09
|
|
|
|
jance
|
evo ja isto dobila rezlutate danas, vaginalni sekret mi je IIIa grupa, mislim da je to dobro. samo me zbunjuje, kod PAPA testa, pise II grupa a dole pise i Candida sp.
|
|
RE: Grupe vaginalnog sekreta 13.2.2011 16:31:55
|
|
|
|
moja ciklama
|
Žene, molim Vas da mi pojasnite. Treba da uradim bakteriološki bris cerviksa i vagine. Zanima me da li se to radi u okviru redovnog ginekološkog pregleda, u DZ ili je to nešto drugo?
|
|
RE: Grupe vaginalnog sekreta 13.2.2011 16:33:40
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja ne znam kako se radi u dz, nikad nisam bila kod državnog ginekologa. Kod privatnika to spada u redovnu godišnju kontrolu.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Grupe vaginalnog sekreta 13.2.2011 16:38:24
|
|
|
|
moja ciklama
|
pa i meni je nekako normalno da spada, zato mi nije jasno, šta je ovaj ginekolog hteo od mene ja mu kažem, da sam radila kod moje dr u DZ, on kaže, uradite u labaratoriji..pa reko da nije nešto drugo ja mu lepo kežem da sam radila IUI pre 3dana, on kaže uradite to pre .
|
|
RE: Grupe vaginalnog sekreta 13.2.2011 16:39:46
|
|
|
|
dunja RR
|
radi se ali jednom godišnje, ne na svakom pregledu; uzmu ti bris i rezultate dobiješ nakon nekog vremena; mada ja obično uzmem uput iz DZ i odem u gradsku bolnicu kod mog dr., brže dobijem rezultate a isto je besplatno.... IZVORNA PORUKA: moja ciklama Žene, molim Vas da mi pojasnite. Treba da uradim bakteriološki bris cerviksa i vagine. Zanima me da li se to radi u okviru redovnog ginekološkog pregleda, u DZ ili je to nešto drugo?
< Poruku je uredio dunja RR -- 13.2.2011 16:41:08 >
|
|
|
|
RE: Grupe vaginalnog sekreta 13.2.2011 16:40:11
|
|
|
|
Ana RR
|
Pa ne znam.. jel imaš povećan sekret pa je možda zato tražio?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Grupe vaginalnog sekreta 13.2.2011 16:44:08
|
|
|
|
moja ciklama
|
ne, nego to je neki Dr, preko veze, pa mi to tražio da mu donesem
|
|
RE: Grupe vaginalnog sekreta 26.2.2011 15:49:25
|
|
|
|
tijana86
|
Zensice kazite mi da li moze biti opasno sto imam skoro nedelju dana neke braonkaste tragove na dnevnoj ulosci ! To mi se do sada nikada nije desavalo ! Uvek kada trebam da dobijem to krene odmah i zavrsi se kao rukom odseceno ! Sumnjam na trudnocu , ali jos nisam sigurna recite mi ako mozda neko zna ili predpostavlja sta to moze biti ! Inace briseve sam radila skoro i papa nikolau test ! Sve je u redu , a sekret mi je II grupe ! Ako moze neko nesto da mi kaze hvala u napred !
|
|
RE: Grupe vaginalnog sekreta 26.2.2011 20:15:18
|
|
|
|
tijana86
|
Nema nikog da mi pomoge?
|
|
RE: Grupe vaginalnog sekreta 26.2.2011 20:17:07
|
|
|
|
Olga75
|
I i II grupa sekreta su normalni nalaz
|
|
RE: Grupe vaginalnog sekreta 26.2.2011 20:18:42
|
|
|
|
Brana
|
A da ti odes kod ginekologa i vidis da li je trudnoca ili ne?Ako je trudnoca mozda ti fali neki hormon...
< Poruku je uredio Brana -- 26.2.2011 20:19:15 >
|
|
RE: Grupe vaginalnog sekreta 26.2.2011 20:23:18
|
|
|
|
tijana86
|
Fali meni svasta ! Hvala vam Brano i Olga ! Ljubim vas!
|
|
RE: Grupe vaginalnog sekreta 5.4.2011 19:53:15
|
|
|
|
New Mom
|
Potpuno me dr pomeo sada. Papa II grupa, sekret IIIa grupa. Do sad je to tretirano kao dobar nalaz za sekret (kad se to dešavalo), a sad mi prvi put prepisuje Mac-miror. Ne pamtim kad sam koristila vaginalete (sem pred porođaj preventivno), pa sam zaboravila. Je l' se stavljaju iako se ima ciklus momentalno? I pošto ih nemam još kod sebe, zna li neko ima li uticaja na dojenje (iako kontam da je lokalno dejstvo)?
|
|
RE: Grupe vaginalnog sekreta 5.4.2011 20:29:48
|
|
|
|
Ana RR
|
NM, posle ciklusa se stavljaju (koliko znam ni jedne vaginalete se ne stavljaju za vreme ciklusa ). Za dojenje već ne znam.
|
|
|
|
RE: Grupe vaginalnog sekreta 6.4.2011 17:47:09
|
|
|
|
New Mom
|
Proverila, posle ciklusa idu. Kod dojenja dozvoljen lek.
|
|
RE: Grupe vaginalnog sekreta 11.8.2011 15:32:03
|
|
|
|
meyo
|
meni je VI grupa sekreta..kandida dobila sam Neo penotran forte.. i nista vise ?? jel imate neka iskustva kako sanirati VI grupu..
|
|
|
|
RE: Grupe vaginalnog sekreta 5.10.2011 13:59:58
|
|
|
|
blondyy
|
Meyo, moja drugarica je imala taj problem. Sekret joj je bio pracen u vise boja, od bele, zute, braonkaste,pa i zelene. Ne znam sta joj je dr prepisao kao trapiju, ali znam da joj je rekao da iskljucivo nosi beli pamucni ves, da ga iskuvava, ne koristi omeskivace i obavezno ispegla, bar onaj deo koji ide dole. Pored toga, rekao joj je da izbegava sapune, kupke i gelove,vec da se sto vise ispira obicnom vodom i svako vece kamilicom. Njoj je to, poret terapije, pomoglo i dan danas se pridzava toga. Preporucujem ti da i ti probas...ne moze da skodi. Pozz ;)
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
UsamljenostPansophiaDa se osecate usamljeno?Cesto (
47%)
Retko (
44%)
Nikad (
8%)
Ukupan broj glasova: 72Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!