Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 8.5.2013 10:44:41
|
|
|
|
adulence
|
ja bih glasala ali ne mogu da pronadjem... ispravka ,nasla i glasala...prelepo detence....
< Poruku je uredio adulence -- 8.5.2013 10:47:29 >
|
|
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 8.5.2013 10:58:40
|
|
|
|
liliana
|
Hvala, Adulence!!! Ljubimo te Tina i ja!
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 8.5.2013 11:46:32
|
|
|
|
isidora88
|
glasala sam juce
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 8.5.2013 22:46:25
|
|
|
|
liliana
|
Hvala puno, Isidora!!!
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 9.5.2013 7:25:55
|
|
|
|
Trcosava
|
Skvo imnenjakinja dobila i moj glas
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 9.5.2013 11:07:01
|
|
|
|
liliana
|
IZVORNA PORUKA: liliana Devojke, Tina je juče učestvovala na maskenbalu. Najbolji kostimi osvajaju nagrade. Glasa se preko FB. Ne mogu da izbacim link, ali , ako vam nije problem, ukucajte sa svog FB profila : KRAGUJEVAC PLAZA. Kada vam se otvori stranica, izaći će vam aplikacija "USKRŠNJA ZABAVA". Moje dete je u kostimu Indijanke (prva je slika). >Ispod slike je njeno ime : Tina Pavlica. Bila bih vam veoma zahvalna ako možete da odvojite malo vremena i da glasate za nas. Takmičenje traje do 14.05. Hvala svim RR drugaricama koje su do sada glasale.
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 9.5.2013 13:08:31
|
|
|
|
vikiveki
|
Liliana,može li da se glasa svaki dan ili samo 1? Glasala sam za Tinu indijanku
< Poruku je uredio vikiveki -- 9.5.2013 13:17:46 >
|
|
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 9.5.2013 18:50:18
|
|
|
|
liliana
|
Vikiveki, hvala. Može da se glasa samo jednom u toku takmičenja, glasanje traje do 14.05. Mi smo na 4. mestu, a prva 3 dobijaju nagrade.
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 10.5.2013 17:26:38
|
|
|
|
liliana
|
IZVORNA PORUKA: liliana IZVORNA PORUKA: liliana Devojke, Tina je juče učestvovala na maskenbalu. Najbolji kostimi osvajaju nagrade. Glasa se preko FB. Ne mogu da izbacim link, ali , ako vam nije problem, ukucajte sa svog FB profila : KRAGUJEVAC PLAZA. Kada vam se otvori stranica, izaći će vam aplikacija "USKRŠNJA ZABAVA". Moje dete je u kostimu Indijanke (prva je slika). >Ispod slike je njeno ime : Tina Pavlica. Bila bih vam veoma zahvalna ako možete da odvojite malo vremena i da glasate za nas. Takmičenje traje do 14.05. Hvala svim RR drugaricama koje su do sada glasale. Drage moje, i danas vas pozivam da glasate za moju Indijanku Tinu!
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 10.5.2013 17:36:45
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Moja Iva se u ponedeljak slikala pored, u ispred i iza onog zeke u Plazi što proturiš glavu Bila je hipnotisana... Mama mama mama zeka zeka zeka zeka
|
|
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 10.5.2013 17:38:31
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Uzgred... glasala za malu indijanku lepoticu
|
|
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 11.5.2013 18:32:20
|
|
|
|
liliana
|
Hvala , Ivanka!!! Jao, pa mi smo se možda i srele ( u ponedeljak je bio maskenbal), al" se nismo prepoznale!!!
< Poruku je uredio liliana -- 11.5.2013 18:33:40 >
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 12.5.2013 14:11:58
|
|
|
|
liliana
|
IZVORNA PORUKA: liliana IZVORNA PORUKA: liliana Devojke, Tina je juče učestvovala na maskenbalu. Najbolji kostimi osvajaju nagrade. Glasa se preko FB. Ne mogu da izbacim link, ali , ako vam nije problem, ukucajte sa svog FB profila : KRAGUJEVAC PLAZA. Kada vam se otvori stranica, izaći će vam aplikacija "USKRŠNJA ZABAVA". Moje dete je u kostimu Indijanke (prva je slika). >Ispod slike je njeno ime : Tina Pavlica. Bila bih vam veoma zahvalna ako možete da odvojite malo vremena i da glasate za nas. Takmičenje traje do 14.05. Hvala svim RR drugaricama koje su do sada glasale. Drage moje, i danas Vas pozivam da glasate za moju Indijanku!
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 13.5.2013 11:55:59
|
|
|
|
liliana
|
IZVORNA PORUKA: liliana IZVORNA PORUKA: liliana Devojke, Tina je juče učestvovala na maskenbalu. Najbolji kostimi osvajaju nagrade. Glasa se preko FB. Ne mogu da izbacim link, ali , ako vam nije problem, ukucajte sa svog FB profila : KRAGUJEVAC PLAZA. Kada vam se otvori stranica, izaći će vam aplikacija "USKRŠNJA ZABAVA". Moje dete je u kostimu Indijanke (prva je slika). >Ispod slike je njeno ime : Tina Pavlica. Bila bih vam veoma zahvalna ako možete da odvojite malo vremena i da glasate za nas. Takmičenje traje do 14.05. Hvala svim RR drugaricama koje su do sada glasale. Evo, i danas Vas pozivam da glasate za moju Tinu. Takmičenje traje još danas i sutra. Hvala veliko svima koji su glasali!!!
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 13.5.2013 12:20:23
|
|
|
|
Dada81
|
To samo jednom dnevno Lili,jel da? Evo odoh naci lepoticu opet
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 13.5.2013 13:16:35
|
|
|
|
imperial
|
Glasala sam i ja
|
|
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 13.5.2013 16:21:43
|
|
|
|
liliana
|
Hvala Imperial. Da , Dado, to je samo jednom-nemože se glasat svakog dana, već samo jednom u toku takmičenja
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 14.5.2013 14:10:43
|
|
|
|
liliana
|
IZVORNA PORUKA: liliana IZVORNA PORUKA: liliana IZVORNA PORUKA: liliana Devojke, Tina je juče učestvovala na maskenbalu. Najbolji kostimi osvajaju nagrade. Glasa se preko FB. Ne mogu da izbacim link, ali , ako vam nije problem, ukucajte sa svog FB profila : KRAGUJEVAC PLAZA. Kada vam se otvori stranica, izaći će vam aplikacija "USKRŠNJA ZABAVA". Moje dete je u kostimu Indijanke (prva je slika). >Ispod slike je njeno ime : Tina Pavlica. Bila bih vam veoma zahvalna ako možete da odvojite malo vremena i da glasate za nas. Takmičenje traje do 14.05. Hvala svim RR drugaricama koje su do sada glasale. Drage moje, i danas Vas pozivam da glasate za moju Indijanku! Još jednom vas pozivam da glasate za moju Tinu. Takmičenje traje večeras do 21h
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 10.6.2013 21:00:36
|
|
|
|
Maraj
|
|
|
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 11.2.2018 18:21:21
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Drugari, 17 Joka mi je poslala poruku, kopiram je.. Hajde da stavimo lajkove za malisana... Drage moje RR-jke treba mi vasa pomoc kako bi beba moje drugarice dobila što više glasova i kako bi njena porodica osvojila vikend odmor za celu porodicu. Ovaj malisan je dobijen iz 6-tog pokusaja VTO ,ima sestricu bliznakinju. Ono što je potrebno da uradite je prvo lajk na stranicu: https://www.facebook.com/savetovalistebebiron/ pa lajk na sliku njenog bebirona Danila Delju https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1627140114017792&id=1536180733113731 jer bez lajka stranice glasovi neće važiti. Mozete i u komentarima tagovati svoje prijatelje i pozvati ih da pomognu lajkom stranice i slike .Još jednom Hvala vam puno, puno!!!! 😘 😘 😘 😘 17 joka
< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 11.2.2018 18:26:57 >
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 11.2.2018 22:38:45
|
|
|
|
mama Jo
|
Glasala 😊
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 11.2.2018 23:11:47
|
|
|
|
Sarav
|
I ja
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 12.2.2018 13:31:41
|
|
|
|
AnaTamara
|
Bas je sladak malac Glasala
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?