Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 22.3.2013 11:22:54
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Samo da dodam... ne bih da vas ubijam u pojam..ali nema sanse za ikakvom nagradom mi smo prosli put ucestvovali, prvo mesto je imalo nekoliko Hiljada glasova... hmmmm Tako da ako dogurate do neke hiljade...mozda nesto i dobijete ..nazalost je tako
|
|
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 22.3.2013 11:28:14
|
|
|
|
Sanja90
|
Znas kako kazu vazno je ucestvovati moja kumica za sad ima 36 glasova sila ima preko 300 moda i vise
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 22.3.2013 11:29:16
|
|
|
|
Sanja90
|
Oooo bre sto gutam slova,htedoh reci slika
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 22.3.2013 11:30:24
|
|
|
|
isidora88
|
mene samo zanima zasto ne diskvalifikuju te koje skupe toliko glasova jer sigurno niko nema 5000 prijatelja i da bas svi glasaju svaki dan bas se vidi da je namesteno
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 22.3.2013 11:33:38
|
|
|
|
Sanja90
|
meni se nikad nije svidjala ta stranica enci-menci ali reko' aj da ucinim kumi,to je najmanje sto mogu. Ta stranica je uzas blagi,a sto neki ljudi postavljaju glupa anonimna pitanja kao da nikad u skolu nije isao,pa mi se nekad cini da nas neko zeza da ne kazem ono drugo
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 22.3.2013 11:36:58
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ma.. sve ja to znam pa i mi nekad ucestvujemo na tim igricama...ali skroooz mi je bzvz, pa se onda javljaju sa raznim opravdanjima, kako se tu aktivira cela familija i svi 24h po svim forumima mole i kume za glasovima i tako svasta nesto... Ne svidja mi se takav nacin dolaska do pobede Vise volim ovako realno... mi smo imali jedva nekih 300 glasova ...
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 22.3.2013 11:38:07 >
|
|
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 22.3.2013 14:03:46
|
|
|
|
Snelle
|
Hvala svima na glasovima Anck, baš tako, nema šanse da dobijemo nagradu, Teodora ima oko 60-ak, a vidim da neki imaju i po 4000
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 31.3.2013 23:54:50
|
|
|
|
Skockica
|
mico, glasala
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 1.4.2013 0:00:12
|
|
|
|
Leax
|
Glas i od mene Mico
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 1.4.2013 0:03:48
|
|
|
|
dijana1*
|
Mico glas i od mene
|
|
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 1.4.2013 0:22:56
|
|
|
|
dunja RR
|
I ja sam glasala :)
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 1.4.2013 10:49:39
|
|
|
|
vikiveki
|
Mico i ja sam glasala
|
|
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 1.4.2013 10:53:16
|
|
|
|
isidora88
|
glasala
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 1.4.2013 10:56:58
|
|
|
|
Dada81
|
Evo i ja glasala
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 2.4.2013 1:09:23
|
|
|
|
Skockica
|
Evo mamice, koje su se porodile prosle godine, mozete postaviti sliku bebca na facebook stranici Kragujevac Plaza, pa se javite ovde da glasamo, fine su nagradice. Mi ne mozemo da se prijavimo zato sto smo se rodili ove godine.
< Poruku je uredio Skockica -- 2.4.2013 1:11:20 >
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 7.5.2013 19:09:16
|
|
|
|
liliana
|
Devojke, Tina je juče učestvovala na maskenbalu. Najbolji kostimi osvajaju nagrade. Glasa se preko FB. Ne mogu da izbacim link, ali , ako vam nije problem, ukucajte sa svog FB profila : KRAGUJEVAC PLAZA. Kada vam se otvori stranica, izaći će vam aplikacija "USKRŠNJA ZABAVA". Moje dete je u kostimu Indijanke (prva je slika). >Ispod slike je njeno ime : Tina Pavlica. Bila bih vam veoma zahvalna ako možete da odvojite malo vremena i da glasate za nas.
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 7.5.2013 19:38:33
|
|
|
|
Figaro88
|
Glasala Preslatka je
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 7.5.2013 20:12:36
|
|
|
|
liliana
|
Hvala, Figaro, od !!! Ljubimo te puno Tina i ja!!!
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 7.5.2013 20:26:09
|
|
|
|
Cindarella
|
Glasala.
|
|
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 7.5.2013 20:30:01
|
|
|
|
Leax
|
Glasala za malu slatku indijanku jel moze svaki dan da se glasa ili samo jednom u toku takmicenja ?
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 7.5.2013 22:01:28
|
|
|
|
liliana
|
Hvala, Cind i Leax. Leax, draga, samo jednom u toku takmičenja može da se glasa. Glasanje traje do 14.05.
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 8.5.2013 9:50:34
|
|
|
|
liliana
|
IZVORNA PORUKA: liliana Devojke, Tina je juče učestvovala na maskenbalu. Najbolji kostimi osvajaju nagrade. Glasa se preko FB. Ne mogu da izbacim link, ali , ako vam nije problem, ukucajte sa svog FB profila : KRAGUJEVAC PLAZA. Kada vam se otvori stranica, izaći će vam aplikacija "USKRŠNJA ZABAVA". Moje dete je u kostimu Indijanke (prva je slika). >Ispod slike je njeno ime : Tina Pavlica. Bila bih vam veoma zahvalna ako možete da odvojite malo vremena i da glasate za nas. Drage moje, pozivam Vas da glasate za moje dete. Hvala unapred!
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 8.5.2013 10:11:17
|
|
|
|
branki*
|
glasala
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 8.5.2013 10:41:00
|
|
|
|
liliana
|
Hvala, puno, Branki!!!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?