Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 8.5.2013 10:44:41
|
|
|
|
adulence
|
ja bih glasala ali ne mogu da pronadjem... ispravka ,nasla i glasala...prelepo detence....
< Poruku je uredio adulence -- 8.5.2013 10:47:29 >
|
|
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 8.5.2013 10:58:40
|
|
|
|
liliana
|
Hvala, Adulence!!! Ljubimo te Tina i ja!
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 8.5.2013 11:46:32
|
|
|
|
isidora88
|
glasala sam juce
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 8.5.2013 22:46:25
|
|
|
|
liliana
|
Hvala puno, Isidora!!!
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 9.5.2013 7:25:55
|
|
|
|
Trcosava
|
Skvo imnenjakinja dobila i moj glas
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 9.5.2013 11:07:01
|
|
|
|
liliana
|
IZVORNA PORUKA: liliana Devojke, Tina je juče učestvovala na maskenbalu. Najbolji kostimi osvajaju nagrade. Glasa se preko FB. Ne mogu da izbacim link, ali , ako vam nije problem, ukucajte sa svog FB profila : KRAGUJEVAC PLAZA. Kada vam se otvori stranica, izaći će vam aplikacija "USKRŠNJA ZABAVA". Moje dete je u kostimu Indijanke (prva je slika). >Ispod slike je njeno ime : Tina Pavlica. Bila bih vam veoma zahvalna ako možete da odvojite malo vremena i da glasate za nas. Takmičenje traje do 14.05. Hvala svim RR drugaricama koje su do sada glasale.
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 9.5.2013 13:08:31
|
|
|
|
vikiveki
|
Liliana,može li da se glasa svaki dan ili samo 1? Glasala sam za Tinu indijanku
< Poruku je uredio vikiveki -- 9.5.2013 13:17:46 >
|
|
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 9.5.2013 18:50:18
|
|
|
|
liliana
|
Vikiveki, hvala. Može da se glasa samo jednom u toku takmičenja, glasanje traje do 14.05. Mi smo na 4. mestu, a prva 3 dobijaju nagrade.
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 10.5.2013 17:26:38
|
|
|
|
liliana
|
IZVORNA PORUKA: liliana IZVORNA PORUKA: liliana Devojke, Tina je juče učestvovala na maskenbalu. Najbolji kostimi osvajaju nagrade. Glasa se preko FB. Ne mogu da izbacim link, ali , ako vam nije problem, ukucajte sa svog FB profila : KRAGUJEVAC PLAZA. Kada vam se otvori stranica, izaći će vam aplikacija "USKRŠNJA ZABAVA". Moje dete je u kostimu Indijanke (prva je slika). >Ispod slike je njeno ime : Tina Pavlica. Bila bih vam veoma zahvalna ako možete da odvojite malo vremena i da glasate za nas. Takmičenje traje do 14.05. Hvala svim RR drugaricama koje su do sada glasale. Drage moje, i danas vas pozivam da glasate za moju Indijanku Tinu!
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 10.5.2013 17:36:45
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Moja Iva se u ponedeljak slikala pored, u ispred i iza onog zeke u Plazi što proturiš glavu Bila je hipnotisana... Mama mama mama zeka zeka zeka zeka
|
|
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 10.5.2013 17:38:31
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Uzgred... glasala za malu indijanku lepoticu
|
|
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 11.5.2013 18:32:20
|
|
|
|
liliana
|
Hvala , Ivanka!!! Jao, pa mi smo se možda i srele ( u ponedeljak je bio maskenbal), al" se nismo prepoznale!!!
< Poruku je uredio liliana -- 11.5.2013 18:33:40 >
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 12.5.2013 14:11:58
|
|
|
|
liliana
|
IZVORNA PORUKA: liliana IZVORNA PORUKA: liliana Devojke, Tina je juče učestvovala na maskenbalu. Najbolji kostimi osvajaju nagrade. Glasa se preko FB. Ne mogu da izbacim link, ali , ako vam nije problem, ukucajte sa svog FB profila : KRAGUJEVAC PLAZA. Kada vam se otvori stranica, izaći će vam aplikacija "USKRŠNJA ZABAVA". Moje dete je u kostimu Indijanke (prva je slika). >Ispod slike je njeno ime : Tina Pavlica. Bila bih vam veoma zahvalna ako možete da odvojite malo vremena i da glasate za nas. Takmičenje traje do 14.05. Hvala svim RR drugaricama koje su do sada glasale. Drage moje, i danas Vas pozivam da glasate za moju Indijanku!
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 13.5.2013 11:55:59
|
|
|
|
liliana
|
IZVORNA PORUKA: liliana IZVORNA PORUKA: liliana Devojke, Tina je juče učestvovala na maskenbalu. Najbolji kostimi osvajaju nagrade. Glasa se preko FB. Ne mogu da izbacim link, ali , ako vam nije problem, ukucajte sa svog FB profila : KRAGUJEVAC PLAZA. Kada vam se otvori stranica, izaći će vam aplikacija "USKRŠNJA ZABAVA". Moje dete je u kostimu Indijanke (prva je slika). >Ispod slike je njeno ime : Tina Pavlica. Bila bih vam veoma zahvalna ako možete da odvojite malo vremena i da glasate za nas. Takmičenje traje do 14.05. Hvala svim RR drugaricama koje su do sada glasale. Evo, i danas Vas pozivam da glasate za moju Tinu. Takmičenje traje još danas i sutra. Hvala veliko svima koji su glasali!!!
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 13.5.2013 12:20:23
|
|
|
|
Dada81
|
To samo jednom dnevno Lili,jel da? Evo odoh naci lepoticu opet
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 13.5.2013 13:16:35
|
|
|
|
imperial
|
Glasala sam i ja
|
|
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 13.5.2013 16:21:43
|
|
|
|
liliana
|
Hvala Imperial. Da , Dado, to je samo jednom-nemože se glasat svakog dana, već samo jednom u toku takmičenja
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 14.5.2013 14:10:43
|
|
|
|
liliana
|
IZVORNA PORUKA: liliana IZVORNA PORUKA: liliana IZVORNA PORUKA: liliana Devojke, Tina je juče učestvovala na maskenbalu. Najbolji kostimi osvajaju nagrade. Glasa se preko FB. Ne mogu da izbacim link, ali , ako vam nije problem, ukucajte sa svog FB profila : KRAGUJEVAC PLAZA. Kada vam se otvori stranica, izaći će vam aplikacija "USKRŠNJA ZABAVA". Moje dete je u kostimu Indijanke (prva je slika). >Ispod slike je njeno ime : Tina Pavlica. Bila bih vam veoma zahvalna ako možete da odvojite malo vremena i da glasate za nas. Takmičenje traje do 14.05. Hvala svim RR drugaricama koje su do sada glasale. Drage moje, i danas Vas pozivam da glasate za moju Indijanku! Još jednom vas pozivam da glasate za moju Tinu. Takmičenje traje večeras do 21h
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 10.6.2013 21:00:36
|
|
|
|
Maraj
|
|
|
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 11.2.2018 18:21:21
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Drugari, 17 Joka mi je poslala poruku, kopiram je.. Hajde da stavimo lajkove za malisana... Drage moje RR-jke treba mi vasa pomoc kako bi beba moje drugarice dobila što više glasova i kako bi njena porodica osvojila vikend odmor za celu porodicu. Ovaj malisan je dobijen iz 6-tog pokusaja VTO ,ima sestricu bliznakinju. Ono što je potrebno da uradite je prvo lajk na stranicu: https://www.facebook.com/savetovalistebebiron/ pa lajk na sliku njenog bebirona Danila Delju https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1627140114017792&id=1536180733113731 jer bez lajka stranice glasovi neće važiti. Mozete i u komentarima tagovati svoje prijatelje i pozvati ih da pomognu lajkom stranice i slike .Još jednom Hvala vam puno, puno!!!! 😘 😘 😘 😘 17 joka
< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 11.2.2018 18:26:57 >
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 11.2.2018 22:38:45
|
|
|
|
mama Jo
|
Glasala 😊
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 11.2.2018 23:11:47
|
|
|
|
Sarav
|
I ja
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 12.2.2018 13:31:41
|
|
|
|
AnaTamara
|
Bas je sladak malac Glasala
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
Фудбал.AdminЗа кога навијате на Еуру 2024?Италија. (
100%)
Румунија. (
0%)
Србија. (
0%)
Немачка. (
0%)
Грчка. (
0%)
Спаин. (
0%)
Ukupan broj glasova: 1Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!