palcica zvoncica -> RE: Refluks (GER) (25.12.2016 22:57:37)
|
Hvala na dobrodoslici, kamo srece da nikad nismo dosle na ovu temu. Citam, citam, citam i nije mi dobro sta sam sve procitala, koliko se napatiste.:( Elem, mi smo bebu vodili kod Perisica privatno,nije nikakve analize radio, kaze iz price se vidi da je refluks. Meni je vec odavno iskljuceno km jer je beba kakila sluzavo zeleno, pa smo bljuckanje zbog toga eliminisali. Perisic dao Nexium jednom dnevno i sto pre da pocnemo sa kasicama tj. pahuljicama uvece (Nestle Nestum ili Sinlac). Pahuljice je prevristala, kako i zasto ne znam, haos kako ih pojede pa mi pedijatar rece da prebacim obrok za dan i da probam obican pirinac i to je vec malo bolja opcija.Mada ona malo toga pojede, ali ajde svakako je trebalo da krenemo sa cvrstom hranom. Medjutim, meni beba bukvalno sad luduje nocu i pored Nexiuma. Sisa na 2,5h pa kad sisa onda 2,5h bude budna, place, podriguje, bljucka..,ne mogu nikako da je uzmem,nijedan joj polozaj ne odgovara. Spava na nagibu ali i tu se bacaka i budi.Ja sam mrtav covek koji hoda, a beba dan i noc vileni i nervozna, Perisic tvrdi samouvereno da je to nemoguce pored Nexiuma [sm=smiley19.gif] Ima li neko slicno iskustvo? Ja zivota mi ne znam vise sta da radim. Premestala sam kasice,menjala pirinac, sad sam probala Nexium uvece da dam, inace ga ujutru pije jer nam je noc uzasna i nemam vise ideju sta dalje. Flasicu, AD AR nece da vidi.
|
|
|
|