ishler -> RE: Refluks (GER) (21.10.2014 0:55:25)
|
Dr Kristal,hvala na odgovoru,naravno da ne trazim da mi neko da dijagnozu preko poruke,inace koleginica sam,nisam lekar ali radim u zdravstvu 10god,ali sa prvim detetom sam se opekla mnogo puta,u smislu da je odvedem cak i kada sam 100% sigurna u neku dijagnozu,i potrebno mi je da potvrdim da dete dobije lekove,davala ogroman novac,a oni me naprave ludom i kazu nije nista,a na kraju se ispostavi da sam u pravu,inece nisam panicar po prirodi.Ne zelim da ponovo dodjem u tu situaciju.Inace ona mljacka,i deluje da joj se vraca,ne moze na ravnom,cak ni na kosom,cim je spustim budi se,tj izvija i krece plakanje,zagrne se pri svakom podoju,ali ja imam puno mleka,tako da moze biti i to,u sustini ima simptome gera,a opet neko kaze da su mu to simptomi bljuckanja.Pitala sam ovde za misljenje jer ima zena koje su kroz to prosle i po vecini simptoma ce dati bolju dijagnozu nego lekar.Mene je zanimalo izmedju ostalog da li je neko stavljao dete na stomak,bez obzira na sids,jer znam da deca sa gerom treba da spavaju na stomaku,s obzirom da se moje dete bez obzira na potporu okrene sa boka na ledja,a to je mnogo opasnije.A pitala sam i za lekara,gde su zene obicno vodile i iskustva,jer stariju sam vodila kod Radlovica zbog ne tolerancije na jaje,nista nisam postigla.
|
|
|
|