babyblue -> RE: Refluks (GER) (13.2.2012 18:47:08)
|
Ivaj, proci ce sve to znam, bice bolje, samo da jos malo porastu, nadam se svaki dan da ce biti bolje. Uvek u necemu nadjem ohrabrenje, cak i kad me odugurne sa onom flasicom i sledeceg trenutka pocne da se smeje, ja se smirim, sta cu. Ti si bese skoro rekla da decu ne treba forsirati, ja se apsolutno slazem sa tim, ja nju nikada nisam forsirala da jede. I kad je sisala sisala je po 3-4 min pa pauza pa kad hoce opet, ajmo i sve tako. Ona od rodjenja jede tako kako jede i ja sam se donekle sa tim pomirila. Iskrena da budem, ni ja nisam neki klopadzija nikad bila, cak ni kao dete, i nikad mi nisu bile jasne zene koje ako smem tako da kazem"tovare" decu, valjda misle da sto su deblji to su zdraviji, sto u opste ne mora da bude tako. Ja sam u svom blizem okruzenju imala slucaj gde je dete bilo bas veeeelika buca, a krvna slika katastrofa, hemoglobin jako los, tako da ne patim od toga da mi dete bude bucko, nek je samo zdrava. Ali da sa 5 meseci ne popije ni 400 ml mleka dnevno, sto nikako nije puno, to bas nije zdravo, pa ona je tek sad pocela da raste, kako ce se razvijati normalno ako odbija da jede. A kasicica ili dve necega, bas jako malo znace. Ali dobro, samo smireno i polako. Isplacem se i ja, pa opet ustanem i kazem ajde sad cu opet da probam, pa sta da se radi kad mora tako.
|
|
|
|