branki*
|
drugarke!!!boza takodje lose spava,vec sam pisala o tome u drugoj temi,po celu noc se vrti,prevrce,umiri na pola sata,pa opet i tako do jutra.nekad se zaplace,pa ga nosim...ma,bzv.ja sam bila kao hitler-jeo je na savaka 3 sata,cim prodje 2,5 sata od poslednjeg hranjenja,krenem da ga uspavljujem,sa cuclom naravno,da bih mu uvalila mleko,nekad odjednom,nekad iz vise puta.dok to zavrsi,desi se i da se razbudi od silnog cimanja i jadan i ne spava.kad su pocele kase,ponudim mu prvo cuclu,on zine na nju i ja mu brzo uvalim kasiku.ako drzi hranu u ustima,ja opet cuclu i tako proguta.vremenom sam povecavala kolicine cvrste hrane.uvek ga zanimam,dajem igracke,svasta,cekam da cim zine,da mu ubacim kasiku.ludilo kompletno.ja sam bila opsednuta koliko mi dete jede,sve sam pisala,mada nije ni bilo potrebe,sve sam imala u glavi.nocu isto-dok druge mame odvikavaju bebu od nocnog hranjenja,ja sam mom na svakih sat i po gurala mleko!danju sam davala mleko i na kasiku i na spric,uzas jedan!mucenje! stolica je bila oko nedelju-dve zelena,sluzava kad smo presli sa nan ha 1 na dvojku.analiza nije pokazala nista.posle je bila zuta,bez sluzi.nekad budu neki crni koncici,ranije,vise ne.nekad se oseca na kiselkasto.sve analize vezane za stolicu su uredne,radila sam par puta.puno vas pozdravljam sve!