Iwana87 -> RE: Refluks (GER) (12.2.2011 21:24:42)
|
Mina,mislim da sam pisala vec negde da smo bili,idemo i sledece nedelje nadam se.Prvo covek radi na dva sprata,ordinacija na jednom a na drugom odeljenje,ne znas gde da ga juris.Usli u ordinaciju,sta je problem,povraca,ovo dete?da to,ma ajde molim te,koliko jer u mlazu,ja kazem da i u mlazu,ali ne stalno,on izlazi i kaze ajde dete napredno nije mu nista,ja popizdim i pocnem da vicem,idem za njim do saltera,znam da je napedan ali povraca,aha a ti ga sigurno hranis od 2 meseca,ne ne hranim ga,a sta mu dajes da jede,pa ono sto ja spremam...sta ja znam sta ti spremas(ja ni zavrsila recenicu)ajde da te umirimo da mi uput da vadimo krv i damo mokracu.Odradimo to ,cekamo celog dana,da mi on na kraju smene primi,Aha,koliko kapi vigantola pije,onda se nasmeje,pitam zasto,povisena aminoto fosfataza,pitam sta to znaci,e sad sta znaci,to je za...Jel sisa,rekoh sisa,dobro nek sisa,moze samo krompir i pirincana voda do god dana,Ja?Na kontrolu da dodjemo,i poslednje sto mi je rekao ne moze to od jednom da se sredi.Ja onda posle 8 sati tj cele njegove smene izadjem sa sve detetom u rukama i dodje mi da zaplacem.Inace pedijatar nas je tamo poslao pod pretpostavkom da je netolerancija na laktozu.I sad,opet moram kod njega,jer ce mi tamo dati uput,moram zbog ks da vidim sta je sa tim glupavim rahitisom,a znam sta me ceka.Mada moj pedijatar ga zna kaze da je verovatno bio u guzvi kad je tako reagovao.Nemam pojma,znam samo da cu sledeci cetvrtak da se slatko posvadjam da me saslusa,pa onda nek kaze sta hoce.I zabranio mi je inace da ga dojim na manje od 3 sata.A sad sto jede na 4-5 sati i dalje povraca?Ma odkud da znam,svakakve gluposti mi padaju na pamet,a nisam panicar inace i ne tripujem se za nesto sto nije uglavnom,ali kad to dete ne ume da kaze onda mi nije sve jedno.
|
|
|
|