Olga75 -> RE: Polazak u „veliku školu“ :-) (2.10.2019 12:23:13)
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Ne znam sta je sa mamama,koliko grese. Jedna pametna napisala u grypi,da svaki dan postavlja neko ko ima vremena sta imaju za domaci,da deca ne bi zaboravljala?!?!? Posto jako puno zaboravljaju! Alo,deca su drugi razred! Neka se nauce da budu odgovorni i samostalno,do kad ce ih mame kontrolisati. Ja sam mojoj rekla,ja sam moju skolu zavrsila,sad je na tebi. Odgovorna je,slusa i zna sta ima za domaci.. juce je dobila 4 iz matem,bas sam se smorila,bezveze je izgresila,ali ajde,nije ona ja..sta da radim,mozda nece biti vukovac kao ja,a ja i to mogu macki o rep... (dobro,ovo je tek prvi test,i ja preterujem😂😂) Joj Von ko sebe da gledam. Važno je da ona zna šta ima za domaći i da ga radi savesno. To što je dobila 4 je okej, moglaje da dobije i 3 i 2. Moje dete i dalje šmrca kad dobije 4 jer ona smatra da treba da bude savršena [sm=smiley13.gif]. Ispraviće i to je to. Ja sam je terala do četvrtog da bude ono- skroz odlična jer ako joj popustim tada šta ću u sedmom, osmom. Tada em treba da "gura prosek" da ima mogućnost da upiše srednju koju želi em je pubertet sa svim čarima u punom jeku. Što sam je naučila dok je hormoni ne preuzmu to je do 4 - 5 razreda. I naravno da nikad nisam rešavala zadatke umesto nje jer ja to ili znam ili ne ali to sam ja a ne ona. Lažem, jednom sam se bacila u dubiozu jer mi je bio komplikovan zadatak. Svaka za sebe smo ga rešavale, naravno da sam ja prva shvatila ali sam je cedila dok joj nije kliknulo. Izeš ga glavobolja je biti majka [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|