dunja RR -> RE: Polazak u „veliku školu“ :-) (31.8.2021 9:03:26)
|
Ne nemamo mi danas prijem, samo roditeljski a svako odeljenje ima roditeljski u posebnom kabinetu, pa su zato napisali da juce zovemo da saznamo koje smo odeljenje da bi znali gde da odemo u 16h na roditeljski. 1!/4 smo 🙂 A prijem ne znam ni da li ce imati 😔 IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR IZVORNA PORUKA: dunja RR Ja sam na sajtu škole videla da nam je roditeljski u utorak u 16h, mi se vraćamo oko 13h u Bg, tako da stižem. Piše i da danas zovemo školu da vidimo koje smo odeljenje, a svi prvaci u našoj školi polaze u školu od 8 u sredu. IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko Da se upisem i ja u klub prvaka..Mi smo vec imali i roditeljski sastanak sa uciteljicom i upoznavanje. I dobili spisak sta bi ttebali sve da kupimo.U sredu idemo u 10h, tqda je prijem prvaka.Sto se trenerka tice, meni je to ok. Dok god je dete uredno, cisto i da nije pocepano. Naravno ds je bas lepo videti decake u nekim pantalonicama ili farmerkama.Mada, ipak tu provede dosta vremena. Treba im nesto komotno. Suzi, ma ne treba da zoves. Danas na prijemu ce te sve da saznate: koje je odeljenje i koja mu je učiteljica. Srecan polazak svim prvacima. 🥰❤️
|
|
|
|